1a advent

Hejsan! Har ni haft en mysig första advent? Det har jag!! 
Började dagen med sovmorgon med Erik, låg och drog oss lite innan vi fixade frukost. Vid 12 åkte vi och gjorde lite ärenden och det bidrog till att första julklappen är klar, Wii! 
Efter detta åkte jag hem och åt lite middag med mamma & pappa, så nu har jag vart ute och skrittat en runda på Vo! Hade tänkt att rida i paddocken men den var hård så valde att ta en lugn uteritt bara jag & Vo istället. Mysigt och Vo skötte sig bra, första gången jag rider ut han helt själv, såå duktig!! 

Nu sitter jag i soffan och har ätit årets första lussebulle, sjävklart med saffran i!! Sen kommer Erik hit och det blir en lugn kväll och ladda upp inför en vecka med jobb. Men vet ni? Det är bara tre hela jobbveckor kvar + två dagar innan det är jul & sen Thailand. Så underbart!!!! 


29/11-14

Hejsan!! Har kommit på att jag blivit sämst på att blogga men ja, ni får överleva. Känner att bloggen inte är prio 1 och på vardagarna har jag ju inget roligt liv direkt, men tack för er som står ut med mig. haha!
 
Idag tog jag och Erik lite sovmorgon innan jag gick ut och red Vo vid 12 tiden, han fick ett pass i paddocken. Främst mjukande men tog sen lite språng för att känna av han, har inte hoppat på typ 2 veckor så det var dags nu kände jag. Men har var iaf jätte fin men mycket häst att rida idag, rätt kul att jobba med han då och känna att man verkligen gör nytta uppe i sadeln. Nej idag var ett bra pass i paddocken och imon blir det nog ett liknande tror jag!
Efter ridningen fixade jag lite i stallet innan jag fixa lite middag till mig & Erik innan vi stack och städa en snabbis. Nu har vi precis ätit Pizza med Johan och sen väntar en filmkväll, mysigt!!
Imon ska vi nog försöka åka och kolla lite julklappar, känns som det börjar bli dags nu är ju faktiskt bara 25 dagar kvar. OCH 26 dagar till Thailand, WAAAAAAUHHH!
 
 
Har en liten suprise också, idag har mamma & Jennifer vart och kollat på en liten kompis till Ludde så förhoppningsvis blir det en julklapp till familjen. Ett "litet" föl till, wiii!!

Dagens röda rosor...

Hejsan. Nu var denna korta jobbveckan över, två dagar.. Men lika trött är jag ändå! så kvällen spenderas i soffan med Erik framför idol, mysigt!!! 

Efter jobbet idag hände dock något hemskt, som slutade bra som tur var. Jag stod och fixa höpåsar till middagen till hästarna då det plötsligt kommer in en främmande kvinna i stallet och säger att det ligger en häst på rygg ute i hagen! Ja ni kan ju förstå min panik redan där.. Kommer ut och ser att det är Vo som ligger ner så springer till han och han kommer inte upp. För han går i en hage med en backe och han har rullat sig och hamnat så han inte kommer upp, för ryggen ligger liksom neråt så att säga. I vilket fall som så kommer han inte upp och jag får lite panik, men det stannar ett par bilar och som tur var så var det hästkunniga människor så vi puttar han så han får benen mer under sig och kommer upp.. Och Vo kommer och lägger mulen mot min axel som för att säga "tack" världens snällaste häst! 
Usch det såg riktigt hemskt ut verkligen, men tusen röda rosor till de människor med civilkuraget att stanna och säga till mig och även dom som stanna sen och fråga om vi behövde hjälp! Tusen miljarders tack & rosor är ni värda för själv hade Jag knappast fått runt och upp han.. Känns skönt att det faktiskt finns sånna människor även 2014 och som inte bara åker förbi! Och ibland är det bra att man bor utmed en stor väg så folk kan hjälpa till om det skulle behövas! Hade aldrig förlåtit mig själv om det hade hänt Vo något, min ögonsten!! 

Men nu mår han som vanligt och jag var ute och red han efter och han var lika duktig & fin som vanligt!!