Regnig tisdag..

Även idag har vädret vart dåligt, har till och med snöat under förmiddagen men det försvann ju lika snabbt igen såklart. Sen har det regnat från och till hela tiden, men jag och mamma pricka bra mellan två skurar så vi hann komma ut på en hyfsat lång runda utan att bli det minsta blöta. Både Vo & banner skötte sig bra och tyckte det var kul att sträcka på benen! Nu blir Vo skodd och jag har precis kommit ut ur en go dusch och ska åka till Erik när han tränat klart. Blir en lugn mysig kväll med min bättre hälft!! 

Tänkte jag skulle uppdatera er om hur det gick med Zipp igår, han var fläckfri. De hitta inget på senerna och han dansa igenom böjprovet, så nu hoppas vi han är fit for fight igen!! 


Zipp hos veterinären

Ny vecka och det är påsklov för skolorna i Varberg, vilket betyder lugnare för oss och även en kortvecka eftersom vi är lediga på fredag (som alla andra)! Vi storstädar under lov men det är ju ändå annan städning och inte det gamla vanliga tråkiga... Även fast städning aldrig är kul.. 
Efter jobbet ställde jag in Zipp, Vo & banner för det blåser som fasen och regnar från och till. Dom andra fick mat ute men nu står alla inne och stallet är fixat! Vo fick vila idag pga vädret och för att jag inte hade någon att rida ut med och jag rider helst inte ut själv och speciellt inte när det blåser ute. Så han fick helt enkelt vila. 

Mamma och Jennifer är iväg med Zipp nu hos veterinären, han har vart svullen och halt sen förra veckan och gått på antibiotika. Men vi valde att även kolla upp hans senor då det är där han vart svullen och han brukar aldrig visa att han har ont så vi blev oroliga för han var väldigt hängig förra veckan och lite nu med! Så han ska ultraljudas idag och så får vi se vad dom säger, håller tummar och tår för att det inte är senorna. Är väldigt lång karenstid för det, hade vart så tråkigt för Jennifer! 

Filmer från dagen

Här kommer filmerna från dagens tävling, utvärdering av klasserna har ni i inlägget under. Kram!!
 Första klassen, den rundan som inte blev så bra!
 
 Andra klassen som kändes riktigt bra!