Första advent

Har haft en riktigt toppenhelg! I fredags var de klassfest och de var en himla trevlig kväll.
Igår så var de en lugn förmiddag och sen på eftermiddagen så red jag och mamma ut en runda på hästarna, de skötte sig jätte bra. På kvällen sen åt vi god mat och bara myste jag, mamma, pappa & Erik.
Idag så har de vart massa adventsmys, klättrade en runda på förmiddagen med mamma & Annika. Fixade klart stallet sen blev de pepparkaksbak, jag & Erik var super duktiga! Bara en bränd plåt.... hehe!
Sen har jag kollat lite från sweden international horse show och nu kollar Erik fotboll och jag bara myser i soffan. Så ikväll blir de adventsmys med Eriks familj, en riktigt härlig helg!!

Fredagens outfit

Torsdag!

Hallo allihopa!
I veckan har det vart myket skolarbete och så lär de flesta veckorna se ut framöver då vi har ett mega arbete som helst ska vara klart innan jul, ska in typ den 7 januari men hade vart sååå skönt att vara klara innan jul kan jag känna! Men jag har iaf London att se fram emot i December, den 8onde åker jag och Erik till london för shoppning, både julklappar och till oss själva och så ska vi kolla fotboll och bara mysa runt. SÅ MYSIGT! Gav ju de till Erik i födelsedagspresent, gött när jag får ta del av de också ;)
 
Idag har faktiskt vart en lugn dag, tog sovmorgon innan jag pluggade lite. Sen har jag vart ute och ridit Vo, han fick galoppera av sig på skogsvägar och sen har jag fixat stallet också. Nu väntar en lugn kväll hade jag tänkt! Imorgon är de full rulle skolan på dagen, vaccinera hästarna på eftermiddagen, försöka hinna rida. Sen skjutsa mamma & pappa till en julfest med pappas jobb och sen ska jag själv på klassfest. Så det var välbehövligt med denna lugna dagen idag kände jag, hehe!
 

Adventshoppet Trollhättan

Hejsan! Igår var jag och tävla i Trollhättan, vi hoppade en 130 klass med C bedömning. Det är tidshoppning och om du river/får stopp så får du fyra sekunder + på din tid. Rätt rolig tävlingsform faktiskt! Vilket fall som så kändes Vo fantastiskt fin och det var han också, jag red bra också faktiskt. Fick tyvärr en rivning in i kombinationen då jag var på han i svängen fram till kombinationen så han kom inte riktigt upp, egentligen kunde bommen lika gärna legat kvar. Så de var lite surt! Men hade en bra tid så hamna två utanför placering, om jag inte fått skitrivningen hade jag blivit 3a. Men känslan var så himla bra och det var verkligen en bra avslutning på tävlingssäsongen!
I vinter blir de mycket lydnad och galopparbete då han ska vara framme men ändå ihop, är ju rätt mycket häst att hålla ihop för lilla mig så det ska vi träna väldigt mycket på!