Myskväll!

Har precis kommit hem till Erik efter en mysig kväll med Hanna, kollat film och pratat! Mysig kväll! Jag och älsklingen stanna till på donken och tjocka oss lite när han mötte mig när jag cykla från Hanna! Nu kollar vi tv och ska bara ta det lugnt. Myskväll <3

Känns lite tråkigt när man sitter och kollar på equipe från resultat från änglahoppet, skulle ju vart med där med tippen men eftersom han vart skadad så gick ju inte det! Annars är det ju en kanon tävling, dock inte lika "stor" i år eftersom sm går samtidigt i år! Det var förra året på ängla som jag och tippen debutera msv a med endast 8 fel på en sjukt svår bana. Gjorde snygga och bra rundor dom två första dagarna i msv b & msv b+5, de dagarna levde jag på länge! <3 kom trea i msv b första dagen!

mys med Hanna ikväll!

Har haft fullt upp hela dagen idag, somna ganska tidigt bredvid min älskling igår. Och vakna runt 9 idag! Gick ut och fixa stallet och sen red jag tippen första gången på typ 3 veckor :D Skritta bara ut han men SÅ underbart var det!! Sen red jag även ut Banner som var galen men fin. Nu har jag fyllt på allt vatten till hästarna och strax åka in till stan med Erik. Senare ikväll ska jag va med Hanna en stund, himla mysigt :)
 
 

Precis vart ute i stallet!

Har precis kommit in från stallet, longera båda mina pollar idag. Fast kolla mest av tippen, jag tycker han såg helt ren ut. Men ska kolla han imon på dagen då det är lättare att se i dagsljus! Men mycket bättre iaf och det är jag SÅ glad över! Longera sen Banner som var kanon fin, duktig bebis! Fixa sen klart maten till hästarna och nu hade jag tänkt äta lite och sen kommer Måns & Elin hit så ska väl ta och busa lite med dom. Senare kommer Erik hit, mysigt!
var ju och klippte mig innan också, skönt att få det fräscht men kort igen :( Eller kort och kort, men jag tycker det är kort. Bara att vänta på att det ska växa ut igen, hehe! Nej nu får jag ta och äta lite, kram :)
Goaste kusinerna <3