Lite filmer, bättre sent än aldrig!

Kolla fälltävlans finalen innan och blev ett OS-SILVER till Sverige och Sara, om sista bommen legat kvar hade det vart guld! Himla synd, men otroligt bra jobbat och första os-medaljen till Sverige utdelat! Gick sen ut och red Banner, han fick en gallopp runda ute. Mamma var snäll och red med me tippen!! Sen så mocka vi lite hagar så dom blir rena & fina igen och så inte hästarna får mask.. Nu sitter jag i soffan och väntar på älsklingen, blir bara en lugn kväll ikväll också!
 
har även lagt över filmer från kameran nu, bättre sent än aldrig. haha!
 
Film på mig & Banner från himledalen och clear rounden där för ett tag sen. Den andra rundan i 1m, två rivningar och blir trött till slutet men tycker ändå han sköter sig helt okej min stora bebis!
 
Varbergs hoppet första dagen med tippen, en LA! Bästa tiden i omhoppningen men en rivning, sluta på en femte plats i denna klassen ju!
 
Andra dagen varbergs hoppet med tippen MSV B. en rivning, mitt fel.. Hitta inget bra läge så tryckte på allt för mycket, men tippen var KANON fin verkligen!!
Har ingen film från söndagen, eller har den men tänker inte lägga ut den. total katastrof.. Glömmer den dagen och den rundan!!

vart på stan med mina favis tjejer!

Var på stan med Elin & Annie innan då som sagt, fick med mig en tröja hem från Vila! bild kommer om jag orkar.. Kom hem för en stund sen, ska nu kolla fälltävlans finalen individuellt. Heja Sverige!! Sveriges lag kom 4:a innan, tråkigt! Sen ska jag nog ut och rida mina pollar, kram :)
 

Stan med mina tjejer!

Hejsan, har precis ätit och fixat mig hos Erik och ska snart gå till stan! Ska ha en mysdag där med mina saknade älskade vänner Elin & Annie, ska bli himla mysigt! Efter stan åker jag nog hem och rider osv, bra dag!