Midsommar

Hej på er alla! När jag bara jobbar på veckodagarna glömmer jag totalt av att kika in här och dagarna ser ju rätt likadana ut då jag åker till jobbet, hem och rider sen är jag antingen med Erik eller vänner typ.
Men i nu var de ju långhelg eftersom det var midsommar och jag hade en så jäkla bra midsommarafton, Alex hade sin 20-års fest på midsommarafton och det blev en riktigt lyckad kväll.
 
På dagen så var jag & Erik hos mormor & morfar med familjen åt lite sill & potatis. Eller jag äter inte sill men ändå! Sen åkte jag till Alex och vi fixa inför kvällen innan de andra tjejerna kom!
Killarna cyklade på en åttamanna-cykel från Varberg till Grimeton där vi var, så dom cykla lite omvägar men dom var ute i kanske 1,5 timme. Dom hade en rolig färd i alla fall! Sen lekte vi lite lekar innan vi grilla sen var de party hela natten lång, somna runt 4 kanske. Var en så himla lyckad kväll, tack Alex & alla andra inblandade! Världens bästa gäng! 
Resten av helgen var lugn, jag & Erik var med Elin & Benjamin på lördagen. Åt pizza och massa godis, var en mysig kväll!
 
Nu väntar ytterliggare en jobbvecka och i helgen är det tävling i Björbäck både lördag & söndag, håll tummarna för en bra helg!
 
Killarnas färdmedel under kvällen!
 Hos mormor under dagen, goa kusinen Måns!!
 
 
 
 
 

VILKEN HELG!

Alltså vilken helg jag & Vo har haft i Båstad. I lördags VANN vi ju 130 klassen, han var så jäkla fin hela rundan igenom! Vi kommer typ perfekt på alla hinder och det kändes så jäkla lätt. Jag var sist ut och visste att det bara var en felfri innan mig så i omhoppningen så öka jag tempot något men inga onödigt tajta svängar eller liknande, så en bra avvägd runda helt enkelt eftersom de ledde till vinst med ca 2 sekunder. SÅ NÖJD!

I söndags hoppa vi en 135 klass, en tidshoppning. Även här var Vo FANTASTISK, dock rulla två bommar. Men det var verkligen rullningar på båda, andra hindret märkte jag inte ens att jag rev. Andra rivningen var något grövre men ändå en rullning! Om jag hade haft ett mindre ner så hade vi blivit 2a då tiden var rätt bra. Men är galet nöjd över rundorna i helgen och känslan som Vo gav! 

Men vi vann något på söndagen ändå, vi gick och vann meetingpriset. Alltså bästa ekipaget under hela helgen, vi samla ihop mest poäng av samtliga storhäst ekipage!! ALLTSÅ WAAAH, Vosse är bäst! Just denna tävlingen hade riktigt bra pris också, vann en övernattning med spa+kallbadhus för två på Hotel skansen i Båstad. Så någon gång i framtiden (inom ett år, haha) ska jag och Erik ta och åka dit och bara mysa och njuta av varandras sällskap! Så jag är sååå nöjd med denna tävlingen och med Vo, bästa.
Påväg hem från tävlingen fick jag reda på tentaresultatet från sista tentan och jag klara den, bästa helgen på mycket länge. SÅ GLAD I LIVET NU!