duscha!

Stannade till på Hööks i Halmstad på vägen hem, fick med mig en brun lädergrimma och ett par tyglar till Banner och även en Hv-Polo tröja till mig själv. Tack världens bästa mamma!! När vi kom hem så fixa jag i ordning Banner och sen longera jag han, han var kanon fin verkligen! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Kram :)
 
En sån här tröja, fasta i marinblått. Super fin enligt mig!!

På väg hem!

Ingen kanon tävlings dag idag. Första klassen en la, han har nog nästan aldrig vart så ofokuserad på sin uppgift, fick en rivning och en dålig runda överlag! Andra var en msv b, fick två rivningar här. Ena kunde lika gärna legat kvar och var väldigt onödig och andra var totalt mitt fel! Men han kändes ändå helt okej och vi fick en bra tid så är ganska nöjd med denna rundan trots allt. Nu ska han få vila från tävlingar någon vecka, har ju vart en del tävlingar nu ett tag. Så bättre lycka nästa gång och jag ska inte klaga för förra helgen var han ju SÅ fin i msv b! Nu är vi på väg hem, ska bara stanna till på hööks och kolla om vi hittar lite tyglar och lite smått&gott. Ikväll ska jag bara ta det lugnt :)

Tävling!

Hade en rolig kväll igår, börja med tre-rätters med närmaste vännerna! Sen blev det lite dans innan allt folk rulla in, då blev det ännu mera dans. Hade jätte kul trots att jag inte drack så mycket! Kom hem runt 1 och då gick jag och la mig direkt. Nu är jag påväg till Laholm och tävling, la och msv b idag! Önska oss lycka till :*