Mysig uterunda med Vo!

Så himla gott med semester i två dagar nu, har visserligen haft semester hela veckan men då har jag ju tävlat så har haft fullt upp ändå! Men idag har jag tagit en riktigt lugn dag med sovmorgon och sen mest tagit de lugnt hemma. Sen skritta jag ut barbacka för första gången på Vo och först så undra han vad fan jag höll på med typ och tryckte upp ryggraden men sen var han riktigt avslappnad och tyckte nog det var rätt skönt! 

Nu är jag påväg till tvååker med mamma & pappa för att kolla när Erik spelar match, fick med mamma att kolla fotboll.. Har nog aldrig hänt förr, haha! Eller jo någon gång när jag spela men det är ju ett par år sen, hon är inget fan av fotboll direkt! Så håll tummarna för tvååker nu! 


Filmerna

Här kommer filmerna från tävlingarna i Varberg. Ni har ju redan fått utvärderingar på alla starter innan så ni får bara titta nu och gärna slänga in en kommentar om filmerna. Och pappa har filmat 125 & 130 klassen så filmerna är inte av högsta kvalité men ni får överleva. Jennifer filma 120 så den är helt klart bättre!
 
125, vår sämsta runda på tävlingarna. men ändå inte katastrof, omhoppningen är ju den som inte blev så bra egentligen.
 
130 ni har redan fått se den men slänger upp den igen. Denna känslan alltså!!
 
 
120, han var fin här med men fick en skit rivning på oxern i trekombinationen, sista hindret. Han är bannemig knappt på den, åå så retligt. Tyckte vi var värda att nolla och ha lite tur, men det får väl vi ha en annan gång!