Fredag!

Igår spenderade jag hela eftermiddagen på GHS, shoppa en del täcken till hästarna. Två Bucas vintertäcken, ett blått & ett svart och även ett Ull täcke! Köpte även ett par roeckle handskar, favoriterna!! Ska ju dit på söndag så hoppas få shoppat lite mer då också :)
 
Kom inte hem förän efter 12 inatt så det var gott att ha sovmorgon till skolan. Hade två lektioner i skolan och kom hem runt 2, då fixa jag och Jennifer stallet och tog in hästarna eftersom det ös regnar ute, så jäkla keligt väder! Så hästarna fick tyvärr vila idag, blir ett lite hårdare pass imon istället!
Ikväll ska jag på min kusins 20-års kalas, men blir en lugn kväll eftersom det bara är med fastrar & farbröder tror jag. Men de blir nog trevligt, ha en bra fredag! KRAM :)
 
Min fina Erik <3
 
 

Plugg med Erik

Just nu sitter jag i Eriks säng och pluggar lite samtidigt som jag hjälper han lite med hans plugg, eftersom han går exakt samma linje som mig bara ett år under (självklart eftersom han är ett år yngre) så har jag haft samma saker som han. Så hjälper så gott jag kan, dock behövs inte de för han är smartare & duktigare än mig i skolan! haha..

Innan var jag hemma och fixa stallet och red hästarna, de båda skötte sig bra idag med! Tippen red jag ut en rätt lugn runda, bara för att han skulle få röra på sig lite. Ella red jag i paddocken, hon gick riktigt fint och jag fick till och med ner henne på tygel ibland (Hejja mig, det är en omöjlighet ibland) Sen studsa jag över lite små hinder för att få in känslan, så det var ett bra pass. Imon vilar alla hästarna eftersom vi ska till GHS!
 
Ikväll blir de bara mys med Erik, efter vi pluggat klart såklart! Imon går jag i skola på förmiddagen sen åker vi upp mot GHS när vi fixat klart stallet, LOVELY!!
 
 

Onsdag!

Hallihallå!
Onsdag idag och jag går i skolan till runt 2, ska då hem och rida Ella & Tippen. Ella ska få ett markarbetspass och Tippen ska bli uteriden, mamma tömkör Banner idag också sen ska han få massage utav mig! Ikväll ska jag nog små plugga lite, behöver göra det men är otagg som fasen på det. Men sen blir det iaf mys med Erik hade jag tänkt, hoppas han tänker samma haha!
 
Men imon är det äntligen dags för GHS, ska till skolan på förmiddagen och sen runt middag åker vi upp för att gå på mässan och sen går vi på kvällsföreställningen. Imon åker jag, mamma, Jennifer upp och sen kommer kusinen Elin dit för vi har bjudit med henne som hennes födelsedagspresent. Hon älskar allt som har med hästar att göra så vi tyckte det var en bra idé, blir nog jätte mysigt tror jag :)
 
Förra året från Rolex fei world cup final!!