Ny vecka!

Jaha v.49 har börjat så endast 4 veckor kvar av 2015, helt sjukt vad ett år går fort! Inatt har de ju vart storm som ingen i södra Sverige kan ha missat, vi har klarat oss bra med det har regnat och blåst hela natten och blåst hela dagen idag. Starta dagen med grupparbete sen åt jag lite middag med Erik innan jag åkte hem till hästarna. Vo & Zipp stod inne då Zipp haft lite ryck i hagen och sprungit som en tok, tur man har vänner som ringer och säger till när dom ser sådant när ingen är hemma. Men mamma stack hem från jobbet och plocka in dom, Zipp hade klarat sig bra lite svullen på två ben men ingen större fara. Täcket var däremot i trasor så han måste ha fastnat när han rulla sig eller liknande, skönt att det gick bra ändå!
Vo & Zipp reds ut iaf och skötte sig bra trots blåsten, sen fixa vi stallet och tog in resten av hästarna!
Så nu sitter jag i Eriks soffa och vi ska strax kolla paradise och fika lite, gosigt.
 

tyvärr är årets sista tävling gjord

Nu ikväll valde jag att avanmäla till tävlingen i Åstorp. Vo blev vaccinerad idag vilket var planerat men Vos öga har fått en vit blurrig grej på ena ögat, han har alltid en vit hinna över men den har blivit mer koncentrerad nu. Så Micke vår veterinär kolla på det och han gav Vo en kur med kortison som vi ska ge han ett par dagar med droppar i ögat och då är det 14 dagars karens efter sista behandlingsdag, så där blev årets sista tävling inställd! 
Men eftersom jag vill göra det bästa för Vo så ställer jag gärna in en tävling för det. Men däremot visste in vår veterinär om denna kortison kur skulle hjälpa men annars får vi åka till en ögon specialist och kolla mer noggrant så att säga! 
Så nu har vosse en hyfsat lugn vecka framför sig sen måste jag iväg och hoppa han lite för att få bort lite energi, vilket han har lite mycket av just nu! Men blir mycket ute ridning i veckan sen går han rätt normalt fram tills strax innan jul då han får lite vintervila, innan säsongen drar igång igen i februari-mars! 
Men har haft ett riktigt bra tävlings år, haft bra rundor i 130 och fått en mycket bättre känsla på hästryggen och ett bättre självförtroende med min fantastiska Vo!! 

No words needed

Armband av Tippens svans som Jennifer sparat åt mig, den finaste presenten någonsin ❤️