Zipp i Kungsbacka

Här kommer filmerna från Kungsbacka med Zipp.
Första är 110 där vi får två rivningar i omhoppningen, första och andra river vi. Första är mitt fel, får inte riktigt med galoppen i svängen och han kollar lite på hindret så kommer tokigt. Andra kunde han faktiskt lyft på fötterna lite mer!
 
Denna är från 115, vår helt klart bästa runda tillsammans. En rivning i omhoppningen efter att han typ fastnat lite i underlaget efter 8an, så han kom på den prydnadsgrejen så blev han lite ofokuserad. Men väldigt nöjd över denna rundan!

Tillbaka..

Hejsan. Tog ett litet break från allt efter en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv, i torsdags! Hoppas ni har förståelse för det. Jobbade på fredagen men hela kroppen var som seg kola och tårarna var nära varje minut. Men hade ändå hunnit "smälta" det lite, för hur jobbigt det än var och är för mig så får jag se till Tippens bästa och detta var det bästa för han!
 
Idag var första gången jag var i stallet sen i torsdags, var faktiskt jobbigare än jag trodde de skulle vara att gå in där och se en stängd dörr till hans box och hans saker hänga framme. Bröt ihop i ett par minuter men samla mig sen och fick ridit Ella, skrittade ut en runda idag medans Erik gick med! Hon har blivit riden av mamma & Lina de dagarna jag inte var där, så himla snällt. Otroligt tacksam för alla som hört av sig på något vis och ställt upp, pratat om det eller bara funnits där! Det är guld värt!!
Har sen fixat stallet med Erik, bara tagit det lugnt och andats häst tillsammans med min favorit. Nu är vi hos Erik, han kollar fotboll och jag kikar in hos er igen! Imon börjar jag jobba på kommunen igen, på lindberga skola. Ska vara där fram till 31 oktober som jag vet om än, skönt att ha jobb ett tag framöver i varje fall :)
 
 
Saknar dig varje minut min älskade Tripelaire, föralltid i mitt hjärta!

Föralltid i mitt hjärta ❤️

Idag har jag gjort det svåraste beslutet hittills i mitt liv, tagit farväl av min bästa vän. Tripelaire ❤️ 
Han springer nu på dom gröna ängarna, men minnena vi har tillsammans kommer jag alltid minnas. I över 6 år har han vart min prins, min ögonsten. Han har gett mig dom bästa ponnyåren en flicka kan ha, på vår första tävling hoppa vi LD och kom tvåa. Vi har sen hoppat enda upp till MSV A! 

Mina tårar rinner och har gjort enda sedan jag sluta jobbet i stort sett! Vi gjorde det som var bäst för Tippen, han ska inte behöva lida. Så gör en sann vän oavsett hur jobbigt det är för mig nu, jag var med han tills han somna och jag är glad att jag klappade han till söms. Ända till slutet var det vi mot världen ❤️

Jag älskar dig då, nu & föralltid Tripelaire ❤️ 


Sista bilden som någonsin är tagen på min prins, föralltid i mitt hjärta!❤️