Första dagen avklarad

Hejsan på er! 
Idag började ju skolan för mig vilket är med skräckblandadförtjusning, är typ livrädd men samtidigt as glad. Vet inte riktigt hur jag ska tackla allt men det kommer nog bli bra det här med. Kommer nog kännas bättre när man får börjat med föreläsningar och får lite mer koll på allt! Det vi gjorde idag var bara att gå igenom det mesta som kommer hända, fick reda på lite om nollning osv. För oss är det mellan den 9-12 och jag hade tänkt att vara med på det mesta utom på lördagen då jag redan är upptagen och ska ändå tävla dagen efter, men de kommer bli kul att lära känna alla lite mer! 
 
Slutade skolan redan vid 12 och då stack jag hemåt och gav hästarna middag innan jag själv åt lite middag och kollade på Grey´s anatomy, min nya favorit serie! Jag har alltid vart dålig på att kolla serier men denna har jag verkligen fastnat för. När mamma kom hem från jobbet vid 4 så tog vi in Vo & Banner och klättrade dom, båda skötte sig bra och jobbade på fint. Sen fixa vi stallet och nu sitter jag i soffan och väntar på att Erik ska komma hit efter sin träning, ikväll blir det idol & ÄNTLIGEN paradise hotel igen. Härlig dag!!
 

Filmer från DM

Här kommer även filmerna från tävlingen igår, hade totalt missat att ladda kameran så den dog innan jag hann starta så Erik fick filma med sin mobil därför är bilden mindre än vanligt. Men ni ser ju det hela ändå, sen är det två filmer en på grunden och en på omhoppningen eftersom det var en A1A bedömning och jag är oteknisk och fattar inte hur man sätter ihop filmerna på imovie. haha, men ni får se allt och det är ju det som räknas!
 
Grunden: Han ville inte byta galopp mellan 1-2 och 2-3 men annars tycker jag det flyter på rätt bra, inget direkt att klaga på tycker jag!
 
Omhoppningen flyter på bra och han är med mig i svängarna, en bra känsla och jag hade varken velat rida så fort som vinnaren eller fortare än det jag gör så en andra plats är jag nöjd med!