Gott nytt år!!

Hejsan hoppsan, här står bloggen tom och tråkig.. Men blir lite så nu på lovet!
Gårdagen gick iaf ut på jobb, jobbade 11-18 så hade inte så mycket att berätta om den dagen. haha!
 
Idag gick jag upp i tid, Erik skulle ändå börja jobba vid 10 så körde han till jobbet och åkte sen direkt hem. Nu är jag hemma och har redan hunnit rida. Jag tog Banner och mamma Tippen, blev lite klättring med dom idag! Har även hunnit fixa hela stallet, skönt att få gjort det på förmiddagen. Nu ska jag äta lite middag och sen hoppa in i duschen och fixa mig lite, ikväll blir det nyårsparty med mina fina vänner. Ska laga 3-rättersmiddag tillsammans och sen får vi se vart kvällen tar oss, ha en trevlig kväll om vi inte hörs innan. Kram!!
 
Förra nyår var lite varmare, hehe!
 

Myskväll

Hejsan!
Har kommit på att det bara blir kvällsinlägg nu på lovet, men bättre än inget ;) 
Iaf så har det vart en lugn dag, sov riktigt länge. Skönt att vara utvilad när man vaknar! Sen kom Jennifers kompis Anna, vår barndomskompis så vi satt och snacka en bra stund om allt möjligt! Mysigt! 
Gick sen ut och red Banner, mamma red Tippen. Blev en rätt lugn runda men de fick sträcka på sig och även trava en del på grusvägar! Nu är jag hos Erik och vi ska bara ta de lugnt ikväll, hans farmor, farfar och gammelmormor kommer hit och äter så de ska bli mysigt. Imon jobbar jag 11-18 så blir en Heldag verkligen :) Dagen 28/12

Hejsan! 
Dagen idag har jag vart i stallet och jobbat. Ställde klockan på halv 10 och gick direkt ut till stallet. Red ut en runda på Banner med mamma & Jennifer. Mamma tog Tippen så båda hästarna blev motionerade! De fick trava och galoppera en massa på grusvägar, helt sjukt att det är december och det är jätte mjukt och bra i backen! Dock kommer de väl komma och sen va kallt tills sent i Mars, men det hoppas jag inte!! 

Vid 1 började jag jobba, jobba 13-17 så var en kort och lugn dag! Skönt! Men när jag jobbat klart på COOP åkte jag till mitt andra jobb, men de tar ju inte så lång tid! Nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt ikväll hade jag tänkt, så ska nog slänga på en film nu! 

Förresten, detta är första inlägget från vår nya Ipad och absolut inte det sista, Älskar den!!!