N Y Å R S A F T O N

Galet taggad tjej här, har fixat klart mig och åker snart in till stan till en tjej kompis! Där väntar go mat, dricka, roligt folk & sprit! Trivs dock inte jätte bra i mitt hår idag men orkar inte göra om det, och jag kommer antagligen inte tänka på det under kvällen ändå! Vad ska ni göra ikväll? :)

Innan idag var jag ute och red tippen, han var jätte glad för att bli riden igen och faktiskt inte sååå pigg som jag trodde han skulle va! Sen har stackarn fått stå inne hela dagen, för han är LIVRÄDD för smällare. Eller skott överhuvudtaget, stackarn! Så han får extra mat osv nu runt nyår så han håller sig någorlunda lugn! Red sen Boy som var pigg, men fin! Nej nu får jag dra mig, puss & kram! OCH jag önskar er alla ett G O T T N Y T T Å R !Dags att sova sista gången för 2011!

Känns nästan lite konstigt att säga att 2011 är slut, det har ju gått så snabbt! Tycker inte ni det!? Har iaf vart ett bra år, kommer kanske massa bilder imon! Inget jag orkar med just nu, och tror jag har tid till det imon! Riktigt riktigt taggad är jag trots min förkylning, men inget stoppar mig (typ)! Aja, godnatt iaf :*

2 galna hästar ridna idag!

Red först Boy innan, han var pigg men fin ändå! Sen red jag Zipp också, han var också pigg men ändå fin! Hoppa båda två lite, var sjukt länge sen jag hoppa känns det som! och det var nog länge sen också faktiskt!
Sitter iaf och kolla världscupen i hoppning nu, spännande som vanligt! Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, imon väntar ju nyårsafton alltså FEST!fina pollar <3