Måndag: check

Måndagen avklarad, gött! Skolan rulla på bra, gick lång dag 8:10-16:00. Rätt segt men vad ska man göra? 
Väl hemma red jag ut en runda på Tippen, han fick klättras idag och han tyckte de var jätte kul! Sen fixa jag stallet och gav hästarna kvällsmat!

Nu väntar en lugn kväll i soffan med mamma och pappa, mysigt! 

Solig söndag!

Hejsan. Hade en trevlig kväll igår med Eriks och deras gäster, kom i säng vid halv 3 ungefär. Så sov till 10 idag och jag åkte sen hem vid 12! Väl hemma fixa jag lite i stallet och sen red jag ut Banner, mamma red med på Tippen. De fick galoppera av sig lite på grusvägar, men tog de rätt lugnt för Banner var lite seg och hade nog lite träningsvärk sen tävlingen igår.
 
Nu kom jag precis till Erik, blir en lugn eftermiddag/kväll, vila upp sig inför ännu en skolvecka. Men har inget plugg just nu till denna veckan så det känns jävligt gött! Dock har vi massa annat att fixa, som är plugg som ligger "alltid" eller så. Typ UF företag och våra projektarbeten som tar en jääkla tid!
 
ÅÅÅH vad jag saknar att tävla min prins, kan du inte bli helt kry nu killen <3
 
 
 
 

Bra tävlingsdag

Hejsan! Just nu sitter jag hos Erik och "kollar" när han spelar gta 5, jätte kul.. haha! Ikväll kommer de lite folk hit, typ Eriks barndoms kompisar och deras mamma och pappa då. Så det blir nog trevligt!
 
Har ju som sagt tävlat idag, hoppa först 95 cm avd A. Det är en av de bästa rundorna vi någonsin gjort tillsammans, han var med mig hela tiden och allt stämde!! Ledde inte till någon placering, kom nog 3 utanför men placeringar räknas inte på dessa låga klasser. Hoppade sen 1m avd A, har inte vart ute två klasser på typ hela året och abslout inte två avd a då detta var vår 4de! Nolla grunden, lite ojämnare och lite tröttare Banner. Omh fick vi två stopp på vattenmatta, det är ju inte direkt babbans bästa vän men fick över han till slut och kom i mål där också. Så jag är JÄTTE NÖJD med dagen, duktig Banner!!
 
 95 cm rundan, nöjd som atten med denna rundan!
 
 1m rundan. Banner blev lite trött och fick inte fram han riktigt, men vi kom över alla hinder till slut och jag är SÅ nöjd med dagen!!