Mys med baby!

Skolan rulla på bra idag, fick även sluta tidigare så tog halv 3 bussen hem och mötte upp älskling! Vi gick hem till mig och jag gick ut och red tippen, han gick riktigt fint idag och imon blir det nog hoppning inför helgen :) gick sen in och myste med baby, och har vart med han sen dess! Sitter och kollar fotboll med han & pappa nu, 3-1 till Sverige nu så vi är glada! Älsklingen ska även sova här, massa mys! Nej nu får jag koncentrera mig på fotbollen, kram :)

Dags för skola!

Godmorgon, usch vad trött jag är idag. Är redan trött på skolan, haha! Iaf på dessa tidiga morgonar, det suger verkligen att börja såhär tidigt. Man orkar inget då, + att jag har börjat få huvudvärk igen! Hej huvudvärkstabletter, mina kära vänner. Nej nu ska jag sluta sitta här och tycka synd om mig själv, det finns dom som har det värre! Efter skolan ska jag iaf rida min fina hästepolle, ska nog rida lite dressyr sen hoppa i paddocken om det går att rida i den. Sen ska jag va med min favvo kille, mys!

mys i soffan

Vart ute och ridit min fina polle nu, red ut en runda med syster & Lina. Alla hästarna var helt galna, stegra och höll på. Sötisarna! Nu ska jag ta och äta lite med mammi & pappi, sen bara ta det lugnt resten av kvällen!