Dålig uppdatering, seeeg tävling!!

Åkte hemifrån vid 10 imorse, lite mer än 1 timme till Ale-Jennylund. Starta vid 3 första klassen ungefär, så hiiimla segt!! Första klassen var en LA, fick en rivning tyvärr men bra tid. Så blev sjua ändå! Om jag inte rivit hade jag kommit tvåa med några hundradelar från ettan! Väntan var lång mellan klasserna, starta andra klassen vid typ 8. En MSV B, tippen var fin men i en del bommar. Men alla låg kvar så sluta på en tredje plats, med 0,09 sek från tvåan. SURT, men supernöjd med tippen efter denna sega tävlingsdag. DUKTIG TIPPEN!! Kom hem runt 10, så har vart iväg i 12 timmar, så ligger och myser med min fina pojkvän i soffan nu som vart med hela dagen och hjälpt mig & hejat på mig. Kärlek!! Filmer från båda klasserna kommer imon, kram :)
 
Duktiga Duktiga Tippen <3

mys med min fina kille ikväll!

Har vart ute och ridit båda pollarna nu, red först tippen! Han fick lite markarbete med bommar sen tog jag några språng bara för att känna på han och han kändes super fräsch, känns bra inför imon :) Red sen Banner, han fick också bli markarbetad och sen bara små språng för att få in rytmen osv. han var mycket finare idag än igår, så det kändes bra! Putsa sen grejerna och tvätta tippen, så nu är han så fin så! Ska strax äta gott med mamma, pappa & Erik och sen mysa med min älskade. Kram :)
 
Min underbara underbra tippen <3

Ut och rida & fixa grejer till tävlingen!

Har inte kunnat blogga för blogg.se appen har inte funkat på hela dagen igår och idag! Var ju iaf och red Banner i Frillesås igår, gick sisådär. Han var uppmärksam på allt annat än mig, så gick inte speciellt bra! Efter att jag kom hem fixa jag mig snabbt sen åkte jag till Erik, som jag saknat han. Men nu är han äntligen hemma, brun som en neger också.. Känner mig inte alls blek, eheh! Så vi myste hela kvällen igår och hela dagen idag, nu är vi hemma hos mig och jag ska ut och rida och fixa grejerna till tävlingen imon. Kram :)
 
Fick även två saker utav älsklingen, snäll som han är (a) En prada typ plånboksväska och en chanel navelpiercing, jag har världens bästa pojkvän så är det bara <3 (kommer bild på det, någongång)