Ny vecka!!

Hejsan på er alla. Idag har jag vart i skolan hela dagen, haft rätt tuffa föreläsningar med mycket att ta in. Är ledig imon så ska sitta och plugga då hade jag tänkt, är redan såå nervös inför tentorna. USCH! + att vi har våra tentor på måndag & tisdag samma vecka, alltså dagarna efter varandra. INTE SCHYSST! Hejdå livet 2-3 veckor innan det alltså. hehe! 
Efter skolan var jag på vårdcentralen en snabbis, har ju aldrig riktigt blivit av med min förkylning och hosta så har haft de nu i typ 3 månader från och till. Och den senaste veckan har jag haft sånt jäkla lock för örat så jag hör inget i princip. Jag säger "va" varje gång någon säger något, jag hör verkligen inte vad som säger... Så fick beodrat att jag ska använda nässpray i max dos tills de släpper typ. HATAR nässpray.. Men får hoppas de går över! 
 
När jag kom hem så gick jag ut och red Vo han fick skrittas ut idag och bara sträcka på musklerna efter tre dagars tävlande, han kändes fräsch så det var skönt. Sen har jag legat och kollat serier i sängen och nu ska jag åka till Erik för lite mys i soffan. Ha en fortsatt bra måndagskväll!!
 

sista tävlingsdagen avklarad

Idag hoppade vi en 130 klass som avslutning på detta meeting, han känder super fin på framhoppningen. Men fick desvärre tre rivningar, det börja direkt på ettan då vi båda totalt missbedömde avståndet till hindret och vi kom super stort och konstigt men han hoppa ju snäll som han är och får med sig typ hela hindret och jag sitter lite halv snett efter hindret. Hoppa tvåan som var på linje från ettan och klara den. Sen var vi lite i orytm till trean och fick med oss den pga vi kom för nära. Sen var han fin hela vägen in i mål men fick med oss ett till i andra kombinationen, bakbommen på oxern in. Det lägger jag på orutins kontot! Så resultat är väl värre än det kändes helt enkelt för känslan efter den starten var bra faktiskt så Vo får helt klart godkänt! 
Men överlag så är jag nöjd med helgen, är nog mest nöjd med 125 igår bara att jag skulle haft lite mer som galoppen idag. Så 125 & 130 var det bästa fast resultatmässigt är ju 120 bäst, jaja så kan det va! Men absolut ingen katastrof helg men inte heller bästa bästa! Men nöjd med helgen och framförallt nöjd med Vos hoppning.
 
Nu blir det en lugn kväll med lite film, god mat med kompisar och chill! Imon är det dags för skola igen!! 

filmer 120 & 125

Här kommer filmer från 120 & 125, alltså dom klasserna jag hunnit hoppa denna helgen än så länge. Imon väntar ju 130 klassen!
 
Först då 120 som var igår, är inte nöjd med rundan. Vo var inte med mig så bra och vi kommer knackigt till en del hinder. Speciellt nummer 6 som ni kommer se och höra då mamma svär i kameran och alla andra sätter i halsen (inklusive jag). Stillastående hoppning minst sagt. Sen därefter försöker jag få lite mer kontroll på han och de lyckas jag rätt bra med, kommer något nära på sista. Han tycker det är lite larvigt att hoppa 120 så tror lite det är därför han gör lite som han själv vill, han hade ju liksom gärna hoppat alla hinder åt alla håll i denna klassen typ... Men ja, 11 placering av 90 startande men ingen jätte bra känsla i denna klassen. Ingen jätte bra ridning från mitt håll och en stark häst går inte så bra ihop!
 
125 idag då. SÅ mycket bättre känsla, han är med mig och vi får rätt bra språng. Hade velat ha en lite mer energisk i galoppen alltså mer på bakbenen. Mer tryck i galoppen helt enkelt! till 6an där vi river så blir han lite lång och vi kommer lite stort därför vi river, jag skulle gjort en förhållning precis i svängen så han är lite mer med mig. Men förövrigt så mycket bättre runda än gårdagen, vilket jag är glad över!!
Lite gör om, gör rätt från 120 klassen. Så nu taggar vi inför 130 imon!