Mys i soffan!

Hejsan! Har vart en rätt lugn dag idag, gick upp i god tid och åkte hem och red ut Ella. Hon klättrades idag med Tippen & pucci, Pucci är en ny häst vi har hemma. Ett 4-årigt sto efter Nintender och hennes mamma är Gucci som Sofia Kroon tävlat tidigare! Jennifer ska rida henne och försöka kvala till championatet. Alla hästarna skötte sig bra iaf, gjorde sen klart de sista i stallet innan jag gick in och packa. 
Efter de har jag och Erik vart hemma hos han en stund och fikat och nu ligger vi i min soffa och vilar och de ska vi göra resten av kvällen! 

Inatt vid 3 ska klassen samlas för att åka taxibuss till Landvetter och sen vidare till AYIA FUCKING NAPA! Och kan nog meddela att uppdateringen kommer inte vara bra den kommande veckan, men kommer tillbaka till er alla efter resan såklart! Så om vi inte hörs får ni ha en underbar vecka, kram!! 

Kommer sakna min fina Erik när jag är borta, en himla Massa kommer jag sakna han <3 


Härliga onsdag!

Hejsan! Dagen idag har vart lugn men fylld av saker ändå, var och klippte och slinga håret på förmiddagen. Blev riktigt nöjd! Sen åt jag och Erik middag på stan innan vi åkte hem till mig och jag fixa stallet innan jag red Ella. Hon reds i paddocken eller ja hoppades och hon var super fin, vi rulla bana på 110 utan några problem. Skönt att det går framåt för oss :) 
Ikväll har jag vart med Erik och kollat fotboll, tvååkers a-lag och de vann stort!  Nu ligger vi nerbäddade i soffan med en mysig filt över oss. Blir en lugn kväll framför någon film. Imon blir de ridning och packning för snart lyfter vi mot varma breddgrader! Slutat skolan!!!

Igår gjorde jag min sista skoldag, skulle egentligen vart idag men infon var inte bra så vi visste inte när vi skulle vara där=ledig, hehe! Men under förmiddagen åkte jag, Johan & Johan och kolla när tvåorna hade fotbollsturnering. Eriks klass vann vilket var lite kul :) 
I eftermiddag har jag och Erik chillat lite i solen och jag har även fixat stallet och red även ut Ella en runda tillsammans med Jennifer som red Banner. Men i slutet av rundan tyckte vi Banner börja halta lite och de gjorde han också så vi hoppa av hästarna och gick hem. Hoppas det bara var en liten vrickning eller liknande, håller er uppdaterade!! 

Ikväll blir de en lugn kväll med Erik framför någon bra film & lite gottigt, underbart!! Och nu är det bara TVÅ dagar tills flyget lyfter mot NAPA, gaaalet :D