Zipp är såld...

Sådär då var första tentaveckan på årskurs två avklarad, känns ändå helt okej men man vågar aldrig ta ut något i förskott. Så i torsdags efter tentorna blev de häng med klassen på lite olika resturanger i stan! I fredags var jag hos frisören och klippte mig och sen lunchade jag med Johanna & Linnea. Red och va med Erik, Jonte, Benne, Elin och spelade monopol! Så idag har mest vart lugnt, tog sovmorgon och sen åkte jag hem och red ut en runda på Vo med lite trav och galopp på grusvägar, han skötte sin fint. Ikväll ska mamma & pappa till Eriks föräldrar så vi ska väl äta med dom och sen bara ta de lugnt tror jag!
Skulle egentligen vart och tävlat idag men tävlingen började tydligen 14:00 vilket betyder att jag skulle startat vid 7-8 ikväll och då vart hemma vid halv 11. Så mamma kunde inte följa med och Jennifer jobbar och vill inte åka själv så fick helt enkelt avanmäla, trist men så är de ibland. Var "bara" en regional 130 så ingen måste tävling då hade man ju åkt ändå liksom.. Så nästa tävling blir istället på min födelsedag 13 november i Båstad!!

Och en liten tråkig grej med som jag inte valt att dela med er innan, Zipp har legat ute till försäljning och har nu blivit såld och har åkt till sin nya ägare i Stenugnsund igår. Väldigt tråkigt såklart men han är värd att få den uppmärksamheten han behöver och eftersom han inte längre vill tävla de klasser vi vill så var detta bästa utvägen, fastän att de svider bra i hjärtat. Men tror han kommer få de super bra som förtidspensionär, rida i skogen och mestadels dressyr med träningar och så.
Kommer bli tomt utan våran Zippis <3
 
 
 
 

Första tentan avklarad

Hejsan!
Sitter just nu i soffan och  försöker ta tag i mitt liv, inte det lättaste efter några timmars tentaskrivande. Har kollat igenom lite till den andra tentan som är på torsdag men tänkte faktiskt inte göra mer idag på den. Får ta det imorgon och på förmiddagen på torsdag då tentan ligger på eftermiddagen.
Dagens tenta dåå, kändes sådär. Var något svårare än vad jag trodde men bara att hålla tummarna. 

Så nu ska jag ta tag i livet och gå ut och rida Vo ett markarbetspass i paddocken, ska kanske skritta ut en liten runda innan. Igår fick han vila då jag tentapluggade hela dagen och ett litet avbrott för att raka han då veterinären ändå skulle hit och ge Kluddas, vårt föl, sin första vaccinationsspruta. Och Vo måste ju ha lugnande när han klipps så vi passade på, vilket fall som så blev han väldigt fin. Trist bara att vi inte kan ta benen men kroppen är rakad och fin i varje fall! 
Kramisar!!!!
 
 

Härlig helg

Har haft en riktigt härlig helg trots ångest över tentorna i veckan. I fredags var de mys framför idol, i lördags så satt jag, Erik, Johanna & Linnea och pluggade ihop hos Erik innan vi kollade fotboll då tvååker spela. Vi kolla på tvn var inte så sugna på att åka till Malmö, vilket fall som vann de!! På kvällen sen var de tapaskväll med tjejerna hos Felicia innan utgång. Var en riktigt rolig kväll rakt över och över förväntan ute. Träffa många vänner, både nya & gamla så var super!

Idag så blev de sovmorgon och sen har vi pluggat ett tag och nu kollar jag världscupshoppningen. Ska ut och rida Vo sen tänkte jag, imorgon kommer han troligen få vila då han ska klippas vid halv 4 tiden. Han måste ju ha lugnande som jag nämnt innan så blir troligen ingen ridning efter då de måste gå ur kroppen och sånt. Så imorgon blir de plugg, klippning av häst och plugg. Första tentan på tisdag andra på torsdag, skönt när de är över!!

Goa tjejer!!!