Soon Justin Bieber

Hejhejhallå!
Livet rullar på i en oändligt snabb fart och redan på torsdag tar jag tåget till stockholm med ett par vänner där JUSTIN BIEBER väntar, wii. Ska bli otroligt kul att gå på hans konsert, är inte riktigt en konsert människa men får göra undantag för Justin ;) Dock åker jag hem redan fredag dag då jag ska tävla på helgen så blir ingen lång visit i stockholm direkt, hehe! Men tror konserten kommer bli bra, förhoppningsvis.
 
I helgen var ju jag & Erik på kräftskiva med handelsbanken där han sommarjobbat osv. Var en himla trevlig tillställning och alla var väldigt trevliga och snälla, vi var ju yngst med marginal så blir ju lätt att man hamnar lite "utanför" om ni förstår vad jag menar men det var inte alls så. Sen på lördagen väntade Liseberg med mamma, pappa, Erik, moster med familj. Åkte massa och vann en stjärnvinst, eller pappa vann den och gav den till mina kusiner, vaaaa?? haha, vi delade faktiskt på den.

Men i nu till helgen blir de mest häst, tävlar på söndag i Halmstad. En 125 & 135, så nu ska jag faktiskt ut och fixa Vo inför lite hoppning i paddocken. Ha en fortsatt bra tisdag, kramisar!!!
 

Vo har rakats!!!

HEJ på er!
Igår blev Vo rakad, eftersom han inte kan rakas utan lugnande. Han blir TOTALT livrädd när vi sätter på klippmaskinen, så jobbigt. Men veterinären kunde komma ut igår på eftermiddagen och ge han lugnande så man får passa på när dom kan komma, eftersom vi måste vara två stycken också med två klippmaskiner så inte lugnandet hinner gå ur han. Så det är ett evigt planerande med Vosses klippning, men igår var han riktigt lugn. Vi har bomull i öronen nu med så det blev ännu bättre, så klippningen blev faktiskt helt ok. Eftersom han är kittlig och rädd för klipparen är vissa ställen lite svårare, så benen är ingen ide att ens försöka med. Det är typ lika med självmord, lite halv tråkigt då de blir väldigt håriga under vintern men får vara så så länge kroppen blir klippt. Men är nog bäste klippningen vi fått till på han, kunde till och med ta ljumskar, under magen och runt frambenen. Ett litet framsteg iaf, så nu ser han inte ut som en brunbjörn på kroppen i varje fall. Alltid något!!
Så igår vilade han då jag inte ville rida han efter han fått lugnande, men idag reds han på stubbåkrar med mamma & Annika. Han var faktiskt väldigt lugn och lyssnade fint på hjälperna. Imorgon blir de nog lite hoppning i paddocken.

Annars då? Livet lunkar på med skola & ridning, måste ta och börja plugga lite nu alltså. Tänkte faktiskt sitta lite imorgon när jag är ledig från skolan, men det är ju SÅ tråkigt att sätta igång alltså... Just do it!
På kvällen imorgon väntar kräftskiva med Handelsbanken, Erik har ju jobbat där i somras och lite nu under höst och ska väl fortsätta med de så han blev bjuden men respektive. Så vi tänkte åka dit en liten stund iaf, är typ 2 km från där jag bor så är inte så långt direkt! Så det blir nog trevligt förhoppningsvis!! Bara det eviga bekymret vad man ska ha på sig, haha!!
 
 
 
 

Duktig Vosse!

Idag har jag vart ledig från skolan, går endast två dagar denna veckan och de flesta andra veckor vilket är hur skönt som helst. Så idag red jag Vo i paddocken på förmiddagen, ett markarbetspass med galoppbommar och travbommar som var lite upphöjda. Han var så jäkla fin och lyssna väldigt bra hela tiden trots att han vilade lör-sön. Så det kändes väldigt skönt!! 
Sen på eftermiddagen pluggade jag lite och nu ska jag strax åka och kolla när Erik spelar match tillsammans med mamma & pappa, mysigt!! imorgon och på torsdag väntar skola och ridning. Sen plugg fredag och även kräftskiva och sen på lördag blir det Liseberg, härlig vecka!
Men nu får jag ta och stoppa något i magen innan vi åker mot matchen. KRAMISAR!!