Hästigdag

Har haft en härlig dag med hästarna i fokus, resten av veckan kommer se likadan ut. Jennifer har dubbla jobb tisdag-fredag vilket gör att hon inte kommer hinna rida i stort sett något i veckan = jag har fått 5 extra hästar under veckan! Tack för den sörran ;) så dagarna kommer se ut såhär ungefär, vakna-jobba-rida-sova! Haha tur att det är betald ridning mestadels i varje fall, så 7 hästar har jag under veckan. 

Men idag har jag bara ridit två hästar. Först red jag ut en lugn runda på Ella när Elin red på Babsan & Erik gick bredvid. Mest skritt men fick Elin till att trava lite också, självklart när Erik höll i men det gick så bra så! Sen red jag ut Banner och han fick klättra med mamma som red Tippen och Jennifer red med på Moonie, de alla skötte sig kalas bra! Duktiga hästar. 
Ikväll tror jag de blir en lugn kväll, jobb imon så ladda batterierna för att ta tag i jobbet igen! :) Film från dagen

Här kommer filmen på vår 110 runda, är mer nöjd efter jag sett filmen. Det känns alltid värre än det ser ut, någon som känner igen sig? ;)
Tyvärr ingen film från 1m eftersom regnet öste ner under den rundan. Men denna var så mycket bättre så den är roligare för er att se :)

BLÖT tävlingsdag

Gud vilket väder vi haft på tävlingen idag... Ösregna från att vi kom dit fram till jag tog ut Ella till 110 klassen, vi var helt pisseblöta innan dess! Vi började dagen med en 1m klass, fick ett stopp på första hindret pga att det var lite undertempo. Alltså lite bådas fel + att det ösregna under rundan och Ella älskar inte regn och drar gärna upp huvudet och står emot lite. Men resten av rundan var helt okej, så vi sluta på 4fel. Till 110 klassen sen avtog regnet vilket var skönt, blev däremot väldigt varmt och kvavt istället.. Men bättre det än regn! Inne på banan var Ella suuuuper fin och det resultera i en felfri runda och en tredje plats. En tredje plats i vår andra 110 runda är inte fy skam och kul när Michaela (Ellas ägare) var där och kolla också. Berömde oss massor, såå kul!
Dock kände jag att jag kunde gjort en bättre runda, tog i henne lite mycket och då blev linjerna fel men Ella löste de ändå. DUKTIG! Så till nästa 110 ska jag inte störa henne så mycket utan lita på henne istället. Men jag är super nöjd med dagen! Ella får stor guldstjärna 🌟

Ikväll blir det en lugn kväll med Erik! Hemmagjord pizza och mys i soffan, ett bra avslut på denna veckan!