En bra helg!

Har haft en så himla bra helg! I lördags var jag ju på tävling och sen fest som ni vet, jag och Erik åkte hem när dom andra drog ut eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter till GHS. På söndagen sen var hela familjen på GHS alltså mamma, pappa, Jennifer, Anton, jag & Erik. Var supertrevligt och jätte mysigt! Det bästa av allt var ju att Henke vann världscupsomgången, alltså det var sån sjuk stämning. Vilken jäkla helg han har haft, tre vinster, två andraplatser och en tredjeplats om jag inte minns helt fel. Tänk om man själv skulle få uppleva det va, får nog skaffa lite fler hästar först då. hehe! Kom hem rätt sent då det tog en jäkla tid att komma ut från parkeringshuset, men kvällen tillbringades i soffan med Erik!

Idag så har vi pluggat, jag har bara två veckor till första tentan denna perioden så det gäller att ligga i. Sen har jag vart ute i stallet och fixat och ridit, jag & Jennifer red ut en runda och både Beppe & Vosse var nöjda och duktiga! Imorgon väntar skola och sen ridning!!


Nu ska ni få se filmen från tävlingen också, jag är verkligen nöjd med rundan bara synd att vi fick ett ner. Men som sagt så tog jag det lite lugnare efter rivningen, inga korta svängar eller liknande, så fick ett tidsfel men känslan var SÅ HIMLA BRA.  

Tävling!

Hejsan! Idag har jag tillbringat all tid i stallet och sen på tävling, är påväg hem nu och ska direkt vidare på fest. Men ska köra men kan ju alltid vara trevligt att hälsa på alla tänkte jag! 

Tävlingen då... var en A:0 tidshoppning. Regna & blåste som fasen när jag tog ut Vo så han var lite spänd men tyckte han släppte de när han kom igång på framridningen! Banan var rätt så tuff men Vo hoppade så himla bra. Fick en rivning in i en kombination, var trippelbarr till räcke! Och jag tänkte direkt måste få tillbaka han till räcket annars får jag med mig de, istället så rev vi bakbommen på trippeln. SÅ TYPISKT VA? Man tänker såå mycket på det efter så man rider lite halvdåligt på hindret innan... det var redan på hinder 4a så jag sen ville jag bara få en bra runda så fick ett tidsfel också eftersom jag inte red på han. Hade mer grundhoppningstempo men han var såå jäkla fin och känslan var på topp. Så är mer än nöjd med rundan ändå! 

Imorgon ska hela familjen till GHS, ska bli så himla mysigt och kul. Första gången Erik är med där uppe, han kommer få panik på allt folk! Haha! Men tror han kommer tycka tävlingarna är roliga. Så om jag inte kikar in imorgon vet ni vart jag hänger! Ha en fortsatt bra lördag och även söndag! 

Mina hjärtan! Vad skulle jag gjort utan er? 💞

Shopping under GHS

Heeeej! 

Igår var jag, mamma, Jennifer & min kusin Elin på GHS hela dagen. Blev lite shopping fast jag "inte skulle ha så mycket". Men det första jag gör är att springer på 2 par Kingsland ridbyxor för 1000 kr, hallå?? Vem kan motstå det? Så blev ett par vita och ett par ljusblå/kornblå. Behövde egentligen inte nya men alltid kul med nytt! Sen blev de en vårjacka från schockemöhle, lite sockar, handskar och en långarmad piké. Sen lite annat smått & gott, hehe! Förövrigt var de bra klasser, kollade två hoppklasser på kvällen. 

Idag så har det stått plugg på schemat med Johanna, Linnea & Sofie. Fick gjort lite men inte asmycket... hehe! På eftermiddagen red jag ett markarbetspass och lite hoppning på Vo, han var pigg men kändes jäkligt fräsch. Imorgon hoppar vi en 130 i Åstorp, blir en sen tävling då det är mycket starter. Håll tummarna för oss! sen har jag putsat och nu är det en myskväll i soffan med Erik

Förresten, ni som är lite intresserade och har följt tävlingarna under GHS har sett att Henrik Von Eckerman haft mycket framgångar. Lucky Silvana Z som han kom tvåa med i 140 och VANN dagens 150, den hästen har vi haft hemma när hon var 4 år. Jennifer var den första som tävla henne, sen har Sofia Kroon fortsatt att tävla henne. Det är dom som äger henne! Det var också dom vi köpte Vo av. SÅ himla kul att det går så bra för henne! 

Dessa ska vi prova till sommaren. Man sätter dem i broddhålet för att slippa brodda upp varje gång. De håller borta smutsen! Vo har sååå hemska skor att brodda upp så förhoppningsvis funkar dessa!
Köpte en söt liten nyckelring också!