Helg

Nu är helgen påbörjad och det känns himla gott. Somna vid 20 i 1 inatt ungefär efter ghs och var sen uppe vid halv 6 igen. Mina ögon och min hjärna har inte riktigt hägnt med idag, haha! Nästan känt mig bakfull pga att jag varit så trött. Men hade en jätte bra dag på ghs, fick shoppat en massa. Svider i plånkan men är väldigt nöjd med köpen hittills, tänkte lägga ut allt på söndag efter allt är klart eftersom vi ska dit då också. Vilket fall som så var det en bra dag på ghs!! 

Idag blev det jobb och när jag kom hem kolla jag skidor, silver till Sverige igen! Sen gick jag ut till stallet och red Vo. Idag red jag han i paddocken för att känna av om han kändes fräsch och det gjorde han verkligen, sååå underbart! Hoppas det håller i sig nu!! Egentligen skulle jag tävlat nästa helg i Varberg, hemmaplan, men valde att avanmäla eftersom han stått i två veckor och sättes igång idag i stort sett! Men helgen efter det om han känts fräsch fram tills dess blir det tävling i Ängelholm. Vill bara att säsongen ska dra igång på riktigt nu! 
Nu är jag hos Erik och vi tar en lugn kväll i soffan, mys!

Jag och Elin såg samma likadana ut idag i stallet(mina byxor är bara lite smutsigare, hehe.) Elin köpte nya ridbyxor igår, undra vem hon härma 😉


Fredagsmys med småttingarna

Såhär mysigt har jag det typ varje dag när jag ger hästarna middag efter jobbet. Våra ettåringar Ludde & Kalle är två väluppfostrade hingstar som man inte ens tänker på att dom är hingstar så vi myser för fullt varje dag. Finisar!!! 

Last man's Lunatic (Ludde) 


Cain Lee (Calle) 


Glad Vo!

Vo var väldigt glad över att få komma ut på en skrittrunda idag, han takta och var överlycklig. Så det blev inte så mycket "riktigt skritt" haha, kändes som han flöt ovanför marken. Tur han tycker det är kul att bli riden i varje fall! Imon får han ju troligen stå eftersom vi ska till ghs men hela helgen ska han ridas och sen fortsätta nästa vecka, hoppas han känns fräsch även när jag börjar kräva lite av han främst i volter. Håller tummarna!!! 

Nu ska jag bara ta en lugn kväll och sova tidigt för ghs slutar runt 11 imon och det är ca 45-50 minuter hem så kommer i säng vid 12 imon ungefär och börjar 6 dagen efter som vanligt, kommer vara halvdöd hela fredagen... Tur det bara blir ridning och en lugn fredag och även en lugn lördag. En lugn helg helt enkelt, men på söndag är det ju ghs igen! Underbart!!