Härlig ledighet!

Hejhejhallå!
Jag har haft en riktigt bra ledig vecka, hängt med lite vänner, vart och shoppat i gbg med Erik, ridit och bara tagit de lugnt. Tagit vara på att bara vara ledig känner jag att jag gjort, inte behöva ha massa måsten och inplanerade saker hela tiden utan ta dagen som den kommer lite. behövs ibland och speciellt nu innan skolan börjar och den börjar nu på tisdag. Sen går jag i skolan ungefär 3 dagar i veckan varje vecka så känns helt okej får jag säga, någon vecka mer ibland mindre men mest 3 dagar i veckan. 
Vo har känts och känns fräsch efter sin behandling, har ridit både markarbete och ut i skog & mark. Imorgon ska jag hoppa han lite och då hoppas jag han känns bra och håller då också. Isf blir de tävling den 11 September i Laholm, så de håller vi alla tummar och hovar för!! 
 
Igår var vi på kalas hos min syster & Anton, för Anton fyllde 27 år och de var himla trevligt. Är ju skönt när hans familj och våran familj går bra ihop, precis som för mig & Erik. Så vi hamna inte i säng förän 2 snåret och idag har jag ridit, fixat lite här hemma och tagit de lugnt. 
Imorgon väntar Ge-kås med Erik då vi ska ha kräftskiva här på lördag så ska köpas hem lite grejer till de och sen ridning och efter de kolla när Erik spelar match i Borås, så blir en fullspäckad sista dag innan skolan börjar!
 
Outfiten för gårdagens kalas. Båda köpta i onsdags i gbg, t-shirt från Dry lake och kostymbyxor från Vila!
 
Och titta vad jag hitta i gaderoben när vi rensade lite idag, älskade saknade farfar. Vet ju vart man fått sina hästgener ifrån! <3 Farfar hade flera bra travhästar under sin tid, fräckt!!!
 

Fullt ös i helgen!

Hejsan på er! helgen har gått i ett men har vart en riktigt bra helg, Vo har känts fräsch ända sedan jag satte igång han, har mest ridit ut kortare rundor men ändå börjat trava igång han lite försiktigt. SKÖNT att han känns som vanligt igen!
I fredags var de ju en riktigt OS eftermiddag, två silver till Sverige blev de då. Det man är mest stolt över är ju SÅKLART Peder & Allan, sååå grymma. Gåshud!!! 
På lördagen red jag Vosse en runda, kollade fotboll, tyvärr förlora Tvååker efter en riktigt kass match. Sen släktkalas med de på Eriks pappas sida, så de va trevligt. 
På söndagen sen åkte vi ett gäng till liseberg, var riktigt kul och trevligt. Åkte FAKTISKT Mechanica vilket jag sa att jag aldrig skulle göra, men de va total skräckblandad förtjusning. HELT skakig efter, haha. Åker allt utom atmosfear nu, den åker jag ALDRIG! Dock va Helix stängd vilket sög riktigt mycket men ska nog dit en gång till i år så får hoppas den är öppen då, den är ju såå härlig!!
 
Idag har jag hängt en stund med Linnea och sen matat kalven, vi har en kalv som förlorat sin mamma så vi måste mata han med mjölk med några timmars mellanrum. Men han är ju såå gullig så de gör jag så gärna! 
Nu är både jag & Erik lediga i lite mer än en vecka innan skolan börjar så ska bli såå gott att bara vara, ska vara med lite saknade vänner, shoppa i GBG osv. Blir nog en bra ledig vecka!!
Kalvisen precis när han kom in när vi fått ta bort hans mamma... Nu är boxen full med massa spån och halm som han kan gosa i och snart ska hans kompisar in från betet då kan de gå ihop!
 

Tenta imorgon!

Hejsan på er! Och förlåt för riktigt dålig uppdatering, men denna veckan har sett rätt så likadan ut. Plugg på dagen, gå ut och gå med Vo. Har ridit han en gång barbacka och då kändes han bra, igår vila han så idag ska han ridas ut lite lugnt och kännas av. Sen sättas igång lite sakta igen, låter han läka ihop riktigt och inte dra igång för hårt direkt!
Imorgon väntar min omtenta som är den enda omtentan jag haft detta året, väldigt nöjd med de faktiskt. Men hans tentor är vedervärdiga då han tar med sjukt konstiga saker för att typ sätta dit en, så hoppas på en något lättare tenta imorgon. Sen är jag HELT ledig i en vecka innan skolan drar igång på riktigt igen, skönt!

Imorgon blir de ju tenta, ridning, sen kolla OS-finalen där Peder & Henke är med. Håller tummarna sten hårt, sjukt konstigt att alla nollställs dock... Bra för Henke dock! Sen damernas OS-final i fotbollen, så blir en OS fredag! På lördag ska jag & Erik på släktkalas på hans pappas sida, blir nog trevligt!