Påsk!

Hej på er alla som hänger här även fast jag är sämst på att uppdatera! Men tänker att jag ska bli lite bättre nu när våren och sommaren kommer och hästarna ska igång. Just nu rider jag både Vo & Kalle. Kalle rids ungefär 3 gånger i veckan och tränas på att gå på transporten någon dag i veckan också! Denna veckan har vi ridit ut två gånger och idag reds han i paddocken första gången sedan han sattes igång. Han var så himla duktig idag, vi trava över bommar och hoppa över en cavaletti i galopp och han bara gjorde det. Han kan va lite skrajsen annars men han tyckte bara det var kul idag!! Så stolt blir man!!
Vo är pigg som bara den och rids på som vanligt förutom tävling då, ska på återbesök den 17 april igen. Idag hoppade vi i paddocken och han var faktiskt förvånansvärt lugn & lydig. Har inte hoppat så mycket då paddocken vart hård men nu är det perfekt, så hoppas vädret håller sig stabilt nu! Idag har det vart strålande sol hela dagen, så jäkla gott är det! 
 
Annars så är det mest uppsats på schemat, vi sitter varje dag och läser artiklar, böcker och skriver. Det går framåt men vissa gånger känns det sååå segt! Teorin ska lämnas in på tisdag så på måndag och tisdag ska vi sitta med det men i helgen tar vi lite ledigt har vi tänkt. Imorgon är det ju påskafton och för min del blir de födelsedagsfest och sen utgång, kommer nog bli riktigt kul. På kvällen kommer Erik hem från Italien också, han har vart på skidsemester med en kompis. Jag ville vart med men eftersom jag inte kan åka skidor kändes de lite dumt att åka med två killar som åkt hela sitt liv, haha! Dom har lovat att lära mig ;) Så det ska bli skönt att han är hemma igen, så det blir en väldigt bra påskafton!! 
 
 
 

Tentavecka

Japp förhoppningsvis sista tentaveckan som jag håller på med nu. Det är sista om jag inte får omtenta vilket jag verkligen inte hoppas på!! Som vanligt stressande och helgen går åt till plugg då tentan är på måndag. 
 
Vi var på återbesök med Vo i måndags. Veterinären var nöjd med resultatet men vi ska behandla ytterliggare SEX veckor sen lite till efter det troligen, så var besviken när vi åkte därifrån då hela början av säsongen är borta och om jag har tur tävlar vi första tävlingen i maj kanske. Känns jäkligt tråkigt men det viktigaste är att Vos öga blir bra så vi inte får ett bakslag på behandlingen. Behandlingen är i alla fall minskad till en gång per dag och sen ska den troligen ner till varannan. Så just nu pågår tävlingar i Kungsbacka som jag var anmäld till i början av året så jag får en lagom abstinens till tävling när jag kollar resultatlistor i klasserna.. Tur är att jag får rida han som vanligt och att han inte bara behöver stå! Men han vilar lite mer nu än om jag skulle tävlat men det är främst pga vädret då det är snöigt och svin kallt imellanåt. Idag ska vi rida på grusvägar och trava & galoppera lite, då gäller det att hålla i sig för han är jäkligt pigg. Har inte kunnat åka till ridhus pga snön så det har mest blivit lite lugnare uteritter och då samlas energin märker jag.
 
Nu ska jag ta tag i det sista plugget för idag, sen blir det ridning och ikväll blir det mellomys med några vänner! Jag har inte följt melodifestivalen så jag vet inte vem som är bäst i år.. Någon som jag ska kika extra på som ni hejar på?
 
 Här kommer en TB till förra året när vi debutera 140 och blev 6a, sån lycka när jag ser denna rundan!!