feber, plugg & ridning

Hejsan! 
Sitter just nu med lite plugg, men får sitta på skype med de andra eftersom jag har gått och blivit sjuk. Mådde illa imorse men det har släppt nu så har bara huvudvärk och lite feber. Så det är skönt att kunna ligga i soffan samtidigt som man pluggar! 
I eftermiddag ska jag hoppa Vo, ett måste oavsett hur trött jag är. Han ska tävlas nästa helg så behöver hoppa han då det är där han är "minst" igång, annars är han i full kondition liksom. Så mamma ska hjälpa mig i paddocken i alla fall! Annars blir det en lugn kväll tror jag, har inte tid att vara sjuk denna våren med allt som händer med skolan. Så nu kan jag bli frisk igen, tack.. 
Veckan lär spenderas med plugg och jag tror helgen blir lugn med ridning och chill. SKÖNT! 
 
Här kommer två bilder från helgens festligheter!!
 

27/1

Hej på er! Äntligen lite bättre väder och solen har till och med kikat fram ett par gånger i veckan, så himla härligt!! Vo är igångsatt efter att fått väldigt mycket beröm för kroppen av vår kiropraktor. Hon tyckte att han blivit väldigt mycket finare över rygg/rumpa så det var väldigt kul att höra, bara fortsätta som jag gjort innan så han håller sig fräsch. Massage & stretcha minst en gång i veckan verkar funka bra för Vo. Sen mycket uteritter på olika underlag tror jag är bra också! Vo har iaf gått fint när han nu äntligen kommit igång riktigt, har hoppat lite småhinder i paddocken också. Han känns fräsch och lydig även fast det är mycket energi i kroppen! 
Idag har jag även ridit Kalle, han är ju fyra i år så nu ska jag försöka sätta igång han riktigt med. Ska försöka rida han ca 3-4 gånger i veckan så han kommer igång riktigt och få han att bli mer säker över bommar och små hinder. Men viktigast att rida ut mycket för att få framåtbjudningen. Ska bli kul att se hur han & Ludde utvecklas under detta året! 

Annars då, skolan har dragit igång rejält. Fullt upp nästan varje dag, men är så jäkla skoltrött nu! Tror det är för jag vet att det snart är klart, men går med ständig ångest över vad som händer efter examen... det löser sig nog! 

Ikväll blir de lite klassfest, kul att komma ihop även utanför skolan. Så hoppas på en rolig kväll! 

(null)

14/1

2018 har börjat och livet rullar på i vanlig takt. Jobbade till den 4/1 sen har jag vart ledig, pluggade en dag men det var rätt smärtfritt. Annars har jag mest tagit dagen som den kommit och det har vart så jäkla skönt att inte ha några måsten, förutom ridningen då. Vo är igångssatt efter "vila" över julhelgen, han vila som mest 5 dagar i rad och sen mest skritta och trava lite lätt under 2-3 veckor. Så han har energi men känns fräsch, nu är han nästan igångsatt som vanligt förutom hoppningen som jag ska börja med till veckan efter vår kiropraktor Katja vart här och kollat igenom honom, om han är fräsch vill säga. Sen är förhoppningsvis första tävlingen v.6 men de beror på väder och hur Vo känns såklart.
 
Till veckan börjar skolan igen också, så ska få lite rutiner igen. Kommer dock bara gå max 2 gånger i veckan och de flesta bara 1 gång, men däremot tror jag vår C-uppsats drar igång nu så det lär bli en del skrivande på det! Hur SJUKT är det inte att jag bara har ett halvår kvar på min kandidatexamen, känns som igår när jag & Johanna skrev till varandra att vi ses utanför så vi inte behöver gå in själva de första dagarna trots att vi inte kände varandra speciellt väl utan bara hade gemensamma kompisar. Nu är hon en av mina närmsta vänner och en av dem jag skulle ringa om jag behövde prata! Är både förväntansfulll och livrädd för detta sista halvåret på högskolan.
 
Imorse körde jag Erik till Göteborg där han blev upphämtad av en kompis och dom skulle vidare mot Sälen till på Torsdag, kommer sakna honom!!