Fredag

Hej allihopa! Här eka det tomt men har inte haft en tanke på bloggen faktiskt. Veckan har mest bestått av skola, ridning och lite plugg. Sen har jag fortfarande inte blivit helt frisk sen förra veckan, så långdraget! Men nu har jag bara huvudvärk i omgångar så börjar ju bli bättre. 

Igår så red jag första gången utomhus på Kalle, han var jätte duktig tills han tyckte det var lite läskigt att jag tryckte lite med benen. Då blev de lite studs och jag trilla i backen, men sen var de bara upp igen och han skötte sig super! Bara att nöta in och få en rutin på allt. Bara lite öm i rumpan idag, haha! 

Idag så har jag pluggat lite och kollat lite serier. Ska strax ut till stallet och mocka & sånt, tror de blir vila för Vo idag eftersom regnet har öst ner hela dagen...
I helgen blir de bowling med vänner och på söndag blir de nog utgång tror jag! En bra helg på ingång alltså. Kram! 

Lite sol & värme skulle inte vara fel nu!

Film!

Här kommer filmen från dagens 130. Tycker han är väldigt fin i denna klassen och vi kämpar ihop och jag tycker man ser att jag vill ta framåtläge hela tiden istället för att störa han i rytmen. Sen kan vi slipa på allt, såklart. Men man måste få vara lite nöjd någon gång också!! Så mycket kärlek till min fina häst!
 
 

VINST!

Idag har jag vart och tävlat i Nordhalland med Vo, vi hoppa en 130 A:0 alltså tidshoppning. Han var så himla fin och vi VANN klassen, allt bara flöt och jag tänkte hela tiden bra galopp och lägg handen som Sofia sa till mig. Men han kändes verkligen med mig hela rundan, sen finns det alltid saker att slipa på men så jäkla skönt att få till den nollan och plus på de vinna, BÄSTA VO! Kom fram många efteråt och gratta och sa att det var en fin runda och det är ju alltid kul att höra!
 
 
I fredags gjorde jag ju en tenta och den kändes nog helt okej sen var jag med Johanna på eftermiddagen. På kvällen tog jag och Erik de lugnt för är så jäkla förkyld och har vart de sen i typ tisdags, så tröttsamt men har inte riktigt vilat heller så får väl skylla mig själv... hehe! Igår (lördag) var de ridning och packa & fixa inför tävlingen innan vi åkte och kolla fotboll. Sen på kvällen firade vi Linnea med god mat och massvis med skratt!