Min lilla tippen..

Skulle först ridit tippen idag, men när jag trava i höger varv kändes han inte "ren". Han var inte riktigt halt men kändes inte okej och mamma såg även lite från backen. Så han fick massage istället och ska tömköras och få massage ett par dagar nu, så hoppas vi det går över! Han får ju sånt här ibland, han är en gammal gosse så man får ta det med ro.
Banner däremot var pigg och jätte fin, jobba kanon fint och var helt underbar! Känns så skönt att det mesta har släppt med han nu, känns liksom roligt att rida han nu!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iaf åka hem till Erik om en stund. Dock spelar han match och är Inte hemma förän halv 10, så vette fasen vad jag ska göra! Haha! Men får hoppas Johan kan underhålla mig, så kanske vi kan hitta på något kul! Jobbar dock 7-16 imon så har en lång dag, men det löser sig :)

Halva jobbveckan klar!

Hejsan! Har nu gjort mitt tredje pass denna veckan, ser det positivt att halva är gjord och inte att halva är kvar! Visst låter första alternativet positivare ;)

Natten var läskig, gick och la oss rätt tidigt. Runt 11, vid kvart i 1 vakna vi av åskan. Jävlar var de öste ner regn och mullrade och blixtra, de försvann som tur var rätt snabbt så vi kunde somna igen. Länge sen det var riktigt sånt oväder!
Gick upp mindre pigg vid 6 för att jobba 7-12, gick iaf snabbt att jobba och hade att göra hela tiden. Skönt de :) nu är jag påväg hem, hästarna ska ridas! Sen har jag inget mer planerat för dagen, skönt att kunna vila upp sig lite och inte ha massa måsten!


Som nedre delen av bilden lät de som inatt, haha!

Work!

Hejsan på er! Var uppe vid halv 9 idag och red Banner, mamma tog Tippen så fick vi klättrat dom. Är inte så varmt idag så det var lagom att rida i, inte lika mycket blinningar och flugor och sånt! Men dom skötte sig jätte bra ändå. Skönt att de inte är bra väder när man ska jobba resten av dagen, jobbar 12-19 idag. Samma som igår, så hoppas på att tiden går snabbt :)
Sen blir det en lugn kväll! Tar en del på krafterna att jobba mycket och måste vilo upp mig eftersom jag jobbat 6 dagar denna veckan. Men snart är redan två gjorda så det går nog snabbt! Nu får jag dra mig, mamma är bäst och skjutsar in mig till jobbet idag igen :)