Dec. 22, 2012

Hejsan hoppsan!
Har precis ätit lunch på vårt hotell, nu spelar jag, Erik, Johan & Johanna biljard! Jag äger... Nej det gör jag inte..
Idag har vi kört runt ön med hyrda mopeder, koh maak är en liten ö så körde runt den på förmiddagen!

Igår var vi ute och snorkla med några vänner som är i Thailand också, var riktigt fräckt att se alla fiskar och koraller och sånt! Så det var en kanon dag på alla sätt!
Imon åker vi vidare till pattaya där det antagligen blir massa shopping, sen jul firande och sånt med folk vi känner där!

Känner att saknaden hem kommer komma på julafton, då man är van vid att va med familjen hela tiden liksom. Men över halva tiden har gått, och tiden har gått skit snabbt!! Tycker den kan sakta ner lite.. För jag känner mig inte ens brun, buhu :(

Hoppas iaf ni har det kanon där hemma, god jul alla om jag inte hinner kika in här innan! Kram <3

Dec. 19, 2012

Hejsan, är just nu på koh maak! Åkte hit idag med speed boat, inte min favorit att åka båt direkt.. Men det gick bra ändå, så idag har vi bara tagit det lugnt. Badat lite och solat lite! Nu väntar vi på kvällsmat, ska nog bara ta en lugn kväll! Är en liten ö så allt är lugnt och skönt!
I övermorgon ska vi åka ut på en snorkel tur med några andra som också är i Thailand som vi känner, ska bli as coolt!
Men nu kommer snart maten, hoppas ni har det bra där hemma! Kramisar :)

Godmorgon!

Klockan är just nu 8 här i Thailand och Erik är ute och lägger handdukar så vi får bra sol platser, världens bästa!

Hade en underbar dag igår, efter vi ätit så åkte vi till ett vattenfall! Där bada vi lite och det var fint, dock inte så brett men ganska högt! Sen red vi på elefanter, fick sett både apor och äckliga stora spindlar då.. Spindlarna var verkligen hemska, usch.. Dom gillar jag inte Asså! När vi sen kom tillbaka till hotellet så såg vi ännu mer apor nästan mittemot vårt hotell på en grön plätt typ. SÅ söta! Sen blev det en lugn kväll med go mat!
Nu ska vi ner och äta frukost sen blir det nog en hel dag med sol & bad!