Lördag!

Gårdagskvällen började med mat tillsammans med Erik & hans föräldrar. Jag & Erik blev upphämtade av Benne efter det och vidare till bruket där det vankades bowling med ett gäng andra killar, var ju rätt underlägsen men fick två strikear iaf! Sen åkte jag, Erik & Benne hem och kolla idol och bara myste.
 
Idag börja vi med sovmorgon sen åkte vi hem till mig och jag tog in Vosse och red han direkt, blev markarbete + hopp idag som nästan alltid innan tävling. Han var riktigt mjuk och fin på marken idag men något pigg i hoppningen, inte så konstigt eftersom han blev klippt igår. Men han hoppade riktigt fint idag! Sen gav vi hästarna middag och åt själva middag innan jag putsa sakerna och Erik satte sig och plugga. Nu har jag nästan precis kommit ur en varm skön dusch så nu väntar en lugn kväll i soffan, gott!
 
 

Ännu en ledig dag

Alltså det är såå skönt efter att vart i tenta bubblan att bara kunna göra vad man vill utan några måsten och hålla tider. Idag så har vår veterinären vart hos oss och kastererat Ludde & Kalle, det gick bra och dom skötte sig bra båda två. Var trötta efter bara, gosepojkarna! Var väl kanske inte det mysigaste jag sett dock, haha! 
Sen fick även Vo en liten spruta lugnande så nu är han nyklippt över hela kroppen utom ben & huvud, ville inte utama ödet och tycker inte det är världens undergång att det inte klipps heller faktiskt. Men hela kroppen är klippt så nu är han mer grå än brun och har en väldigt fin och glansig päls, skönt! 
 
När lugnandet gått ur kroppen på han så red jag ut en runda på han och han skötte sig riktigt bra, försökte inte dra tyglarna ur mina händer och lyssnade väldigt fint! Imon väntar lite markarbete + hopp och på söndag är det tävling i Borås, en 130 klass. 
Ikväll väntar en lugn kväll med Erik & ett gäng andra killar tror jag, vi ska nog kolla lite film & bara ha de allmänt gott! En bra fredagskväll!!!
 

Tenta bubblan är över

Japp tenta bubblan är över för denna gången, dock kändes inte gårdagens tenta speciellt bra så håller bara tummarna för att få godkänt på dessa två som jag gjort nu. Efter tentan igår så red jag ut en runda med Jennifer, hästarna fick galoppera av sig lite energi på grusvägar. Idag väntar ett markarbetspass med lite inslag av hoppning! 
Efter vi ridit och sånt igår så åkte vi upp till Göteborg för att gå på Halloween på Liseberg, det var super mysigt och aningen läskigt. Hade ett "spöke" som var efter mig hela tiden och han lyckades skrämma mig riktigt rejält en gång! Tyvärr så var spökhusen slutsålda sedan innan och det hade inte stått något om det på hemsidan så det var en besvikelse att man inte fick någon information om det. Men annars himla trevligt, mysigt & lite läskigt!
 
Idag så har jag vart med Erik hos läkaren i Göteborg, han har kollat sitt knä igen och fick en kortison spruta nu och om de inte blir bättre blir de titthålsoperation! Så nu tar jag de lite lugnt, tänkte kolla Grey´s Anatomy medans Erik pluggar. i eftermiddag ska jag till stan en stund med mamma, rida & sen va med Erik ikväll! En härlig LEDIG dag!!