Sushikväll

Haft en supermysig kväll med tjejerna! Är inget sushi-fan men ändå mysigt att göra det ihop och vi gjorde även egna vårrullar som blev supergoda!! Men smaka faktiskt på en sushi, men nja.. alltså inte superäckligt men inget jag skulle köpa liksom. Men sällskapet var de bästa och vad mer kan man önska! 


Måndag

Hej!!

Helgen har vart riktigt bra med häng med kompisar, ridning, tittat fotboll och lite chill. 
Idag har det vart skola och efter skolan så red jag ett pass på Vo i paddocken, mest lydnad men även lite studs och småhopp. Han kändes riktigt fin och lyssnade bra, kul att vara igång på riktigt igen. 
Sen red jag även oxane en liten skrittrunda, hon är vårt fölsto. Innan var hon Jennifers tävlingshäst men fick en skada, som vi inte hitta, men hon gick från att hoppa 130 till att inte gå igenom en 115. Så vi ställde av henne och tog föl på henne! Nu särar vi på henne och cookie och då står hon inne på dagarna så då tar vi ut henne på smårundor istället. Hon är som ett popcorn och är överlycklig för att få vara med och vara i centrum, vår lilla primadonna. 

Imorgon väntar skola och ridning. På kvällen blir det tjejmys, ska fixa lite mat och bara mysa! Härlig start på veckan.


Här nere har vi vår fina franska-lady! 😍

Hoppning på schemat!

Hejsan på er igen!

Veckorna flyter på och i måndags & tisdags var det skola. Sen i onsdags, igår alltså, så fixade några tjejer i klassen en riktigt go brunch innan vi pluggade lite! Sen på kvällen var jag & Jennifer på Wonders, en butik i stan, VIP-kvällsrea. Fick med mig en stickad tröja från Filippa K, var halva priset så kände att jag fick passa på! 

Idag har jag & Erik mest tagit det lugnt, ska strax ut till stallet och rida Vo. Ska äntligen få hoppa han lite "riktigt" första gången på typ 2 månader, nu är det hårdträning fram till första tävlingen som är planerad till 12 februari i Laholm. Så länge bara vädret håller i sig!!  Härligt att säsongen drar igång igen :)