Hoppning på schemat

Efter jobbet idag blev det fika hos syster med mamma, Nanna, Peter, Måns & Elin! Himla gott och mysigt! Sen åkte Måns & Elin med mig hem och jag hoppa Vo i paddocken, han var rätt stark idag men som vanligt när jag rider rätt så blir det lätt. Han hoppa fantastiskt som vanligt, så nu laddar vi upp inför 125 på lördag! 
Sen hoppa jag in i duschen och åkte sen till Erik och åt kvällsmat. Nu är vi med Johan, benne & Johan och ska kolla U21 EM-finalen!!!! Go Sverige!! 

Laddar upp med en go bild på benne sen en annan U21 match!! 


Söndag!

Har haft en lugn och skön söndag idag, tog sovmorgon med Erik och åt frukost i lugn och ro innan vi åkte till Åsa idag igen och kolla när Elin spela cup. De åkte tyvärr ut i åttondelsfinalen, men Elin är 2-3 år yngre än dessa tjejer och hon var GRYM. En av de bättre i laget faktiskt utan att va partisk för fem öre! 
När vi kom hem så la vi oss i soffan och kolla film innan jag gick ut och red Vo med mamma & Banner. De båda skötte sig bra, Gosepojkarna! Sen fixa vi stallet och nu är vi hos Erik och väntar på mat som blir grillat, muums! Bra avslut på veckan. Nu väntar en jobbvecka innan jag tar semester i två veckor, alltså hur skönt???? Och ännu bättre, Jag & Erik har semester ihop. Blir liksom inte bättre, hoppas bara sommaren kommer lagom tills dess! Men de ska väl komma i veckan så kan hoppas de håller i sig!!!