Valborg!

Godmorgon på er, valborg idag vilket betyder att man är ledig från skola imon. Himla skönt :) Men idag blir det skolan, börjar 9.50 och slutar 15.20! Går direkt till Erik då, ska åka med han och hans familj till hans gamelmorfar(?) som fyller 90 år idag! Valde att inte festa idag eftersom jag har vart lite små förkyld och även haft huvudvärk i stort sett hela helgen och igår, hinner inte bli sjuk nu och festar till helgen istället. Blir nog en mysig kväll där iaf, hörs senare kram!!

ridning sen Ge-kås!

Efter skolan red jag markarbete på både Banner & Tippen. Banner var lite hängig i huvudet, men blev fin till slut! Han är inte riden på två dagar, vila och longering och då blir han lite seg och så! Tippen var fin, pigg och jobba på bra. Han fick studsa över två cavalletis för att jobba med rumpan, han tyckte det var kanon kul!
 
Åkte sen med mamma till Ge-kås, en riktig snabbis! Skulle bara handla lite smått så var inne och ute på mindre än en timme, haha! Fick bara med mig lite hem, kolla inte så noga. Men iaf två armband, likadana i olika färger. Trosor, sockar och sånt tråkigt men nödvändigt! Är mega hungrig nu så snart blir det mat och lite lite plugg, har haft huvudvärk hela dagen..
 

Måndag

Godmorgon på er! Sitter i skolan just nu, börjar skolan 20 i 11, lagom gott! Men det goaste med veckan är att vi är lediga på Onsdag, eftersom det är valborg imon! Har dock nationellt prov på torsdag, men det löser väl sig!
Efter skolan idag blir det ridning på mina små pållar, har inte bestämt var men troligen paddocken med Banner. Lite skrajsen att rida ut på han nu... Tippen får jag se helt enkelt!