Sommarlov!

Längesen jag kika in här nu, eller ja en vecka ungefär. I förra veckan gjorde jag ju sista tentan för år 2, riktigt oklart hur det gick men så kände alla så nu är det bara att hålla tummarna för att jag klarat den. Det får jag nog reda på om ca 2 veckor! Resten av förra veckan var det mycket häng med vänner i det underbara vädret vi hade fram till i lördags, fick till och med en stranddag. Sen så red jag såklart också!
 
I söndags hoppa jag en 135 på Åby, alltså vad ska jag säga. Från att vi kom till Åby så öste regnet ner konstant och Vo HATAR regn, alltså han går knappt framåt när jag ska ta in han från hagen när det regnar. Han är lite fin i kanten ;) haha! Nä men jag var pisseblöt innan jag ens börjat hoppa fram, men såklart ska vi kunna prestera trots regn.
Men han stod emot väldigt mycket så blev ingen bra rytm överhuvudtaget så fick 3 rivningar. Vi jobba inte med varandra som vi måste göra när det kommer till dessa höjder.. Jag blev inte klar i handen till två av rivningarna, men om inte rytmen blir bra från början så blir inget bra. Men får ändå vara nöjd över att han hoppar fint de hindrena vi kommer bra på och han hoppar trots att han tyckte livet var lite eländigt just då. Men det är bara att ta nya tag och hoppas vi slipper så mycket regn på kommande tävlingar och fortsätta träna på. 
 
Idag har jag faktiskt jobbat men nu är jag ledig två veckor innan jag börjar jobba, ska bli så jäkla gott med lite ledighet! kram!!!
 

Snart ledig...

Dagarna går i ett men nu är det endast en dag kvar med plugg och det ska bli så jäkla skönt att vara ledig lite sen! Men först tar vi morgondagen och köttar oss igenom den och även tentan på onsdag då såklart. 
Efter jag vart hos Linnea och pluggat idag så åkte jag hem och red ut en runda på Vo, han fick trava och galoppera av sig på grusvägar. Imorgon ska han hoppas har jag tänkt! I helgen tävlar vi en 135 på Åby. 
Nu ska jag strax åka till Erik där kvällen avslutas i soffan, skönt!

Här kommer filmen från förra tävlingen också, dock bara 135 då kameran inte funka till 130 så mamma fick inte med hela med mobilen och det blev en dålig filmning. Synd då han var så jäkla fin i 130, fast det var han ju i 135 också. Rivningen tar jag på mig totalt då jag inte fick tryck i galoppen i svängen och vi kommer för nära, men här får ni den iaf! 

Tentaplugg

Tentaplugg upp till öronen just nu och jag, Johanna & Linnea sitter ihop varje dag och bara nötar. Så ser det ut varje dag fram till onsdag då tentan är! I helgen sitter vi inte lika många timmar men ändå ett par. 

Efter vi pluggat klart idag så åkte jag hem och satt i stolen en stund och sen fixade jag stallet. Red även ut en lång runda på Vo, galoppera mycket och långa sträckor. Är så härligt att rida ut en lång runda när det är så underbart väder också, bara rensa huvudet och få frisk luft efter en lång dag inomhus framför böckerna. 

Sen ikväll har vi släppt över unghästarna på mer bete, de var sååå lyckliga för det gröna gräset! 

Imorgon så blir det go frukost med Erik, Johanna & Linnea innan vi stoppar näsan i böckerna igen. Man måste få lyxa till de lite när man har tentaångest! Ha en fortsatt bra vecka!!