Guldstjärna på Vo

Idag har jag en ledig fredag, kom väl på pass för jag var väääldigt trött igår kväll. Somna i soffan vid strax innan 9, hej social tjej.. Men fick sovit över 12 timmar inatt så nu är jag återställd ;) hela förmiddagen tog jag och Erik det bara lugnt och nu har jag precis kommit in från stallet. Har ridit Vo i paddocken, idag hoppade jag han lite och det gick super bra. Använde babypelham bett på han idag för att få mer kontroll på han, har annars scorier i hoppningen och det är inte lika starkt. Men ska variera med detta så han verkligen lyssnar och det gjorde han idag. Så idag blir det dubbel guldstjärna på min stora fina Vo!! 

Ikväll blir det utgång med ett gäng grabbar är det tänkt, jag och killar som det brukar vara. Haha! Men hade faktiskt inte tänkt att klä ut mig, det är inte riktigt min grej faktiskt.. Får väl se om jag blir övertalad under kvällen men det ska nog mycket till! Men det kommer nog bli en rolig kväll, kram på er! Jag tar helg!

Torsdag idag och jag tar helg!!! Så jäkla gott att ha en ledig fredag imon, kunde inte komma mer lägligt faktiskt. 

Jobbade 6-12 idag ungefär, gott med kort dag! Så nu vilar jag lite i soffan innan jag ska ut och rida Vo, han ska antingen få klättra eller galoppera på grusvägar idag! Sen ska jag fixa stallet också hade jag tänkt. Så blir en härlig eftermiddag i stallet innan jag avrundar kvällen i soffan! Härliga torsdag!!! 

Vanlig vardag..

Hejsan hejsan! 
Har vart lite dålig update nu men så är det ibland när man inte orkar och inte har något att skriva.. 
Men jag har jobbat och ridit som vanligt så vardagen ser ut som den brukar!
Idag har jag även vart på jobbintervju så får hålla tummarna för det bästa, för mitt vikariat går ut på fredag. Men ska faktiskt fortsätta ett tag till på samma ställe och det är även där Jag sökt en tjänst! 
Efter intervjun så åkte jag hem och red vois ett pass i paddocken, idag gick det riktigt bra. Han var lyhörd och vi jobba ihop, så han får en guldstjärna på dagens pass min favorit! Efter det har jag busat med Elin och nu lagar vi pannkakor till kvällsmat, mums!! Imon ska Erik passa henne medans jag jobbar och sen ska vi tre åka och hitta på något kul hade vi tänkt. Mys onsdag!!! 

Vo och Elin!!