Myser med mitt hjärta

Tippen fick en lugn uterunda innan, fixa klart stallet och sen åkte jag till Erik! Vi har lagat Tacos och nu kollar vi film, mysigt! Imon ska jag kanske och kolla när han spelar match och sen ta en lugn kväll igen tror jag! Är trött efter första hela skolveckan. ;)

Goddag!

Börja skolan vid 8:10 idag, hade individuellt val. Idrott, gjorde min första "fotbollsträning" på några år! Kul att känna lite på bollen igen, men gud vad jag saknar fotbollen :/ hinner dock inte med något annat än ridning, skola, vänner osv!! Sen håller inte knäna riktigt känner jag, både under och nu efter! Hade långt hål efter det, bara Chilla med Hanna, Elin & Annie! Gick till stan och kolla runt! Nu har jag matte men har jobbat bra ett tag så orkar inte mer just nu, haha! Har engelska kvar och sen slutar jag. Ska rida tippen och ikväll bara mysa med Erik tror jag!! Go fredag!

Arbetat på bra under eftermiddagen!

Skolan idag gick snabbt fram, idrotten.. Haha, har nog aldrig skrattat så mycket på den som idag! Älska 11ekb!! Kom hem vid 3. Väntade på att mamma skulle komma hem sen hoppa jag tippen i paddocken, riktigt fin var han. Har ju haft en liten nedåt kurva i hoppningen, lite rivningar osv på tävlingar men idag var han inte i en bom! Så är riktigt nöjd med han. Grevagården blev ju inställt i helgen så nästa helg åker jag & mamma till Åstorp på lördagen. Hoppar LA & MSV B där, för att få in känslan igen! Om han är kanon fin kanske vi efteranmäler till någon klass på söndagen, men det tar vi då! Hjälpte iaf till hemma sen, ska ju göra i ordning hela övervåningen så håller på att röja ut allt. Sjukt mycket grejer verkligen, ska bli najs att få lite klass på vårt gamla hus! Haha och speciellt att få mitt rum omgjort som jag länge velat.. Nu sitter jag på bussen på väg till Erik, vi börjar samtidigt imon igen så vi får passa på att sova med varandra de dagarna de passar! Kram :)

Underbara låt, som spelats i mina lurar ganska många gånger ;)