PLUGG & GRUPPARBETE

Hejsan på er! Gud vad veckorna flyger fram nu och har mindre än 1 månad kvar tills jag har "sommarlov" känns helt sjukt att jag gått ett år på högskolan snart! Känner mig dock väldigt mycket efter i kurserna vi har nu, tiden har bara försvunnit typ och sen har vi grupparbeten som måste bli klara också. Så imon väntas grupparbete och på fredag en massa plugg!
idag då så har jag vart i skolan och haft föreläsning mellan 9-15, hemska långa dag.. Nu ska jag strax åka till Erik så väntar en lugn eftermiddag med han. Ikväll ska vi nog åka till Filip och hänga med han och kanske Benne med som äntligen är hemma från Val disere efter 5 månader där!
 
Vo har vilo dag idag så han får gå och lunka i hagen hela dagen, skönt för han. Imon ska han hoppas & ridas markarbete på inför helgen, har en stark oro av att de kommer typ ösregna hela helgen när jag ska tävla. Väderprognosen ser inte allt för rolig ut, usch!!
 
såhär gott skulle de vara på varje tävling, här var de dock SJUKT varmt. men runt 20 grader är ju typ perfekt!
 
 

Söndag!

Hejsan!
Idag tog jag lite sovmorgon och när jag vaknat och ätit frukost så gick jag ut och fixa stallet. När Erik kom så släppte vi ut fölis en stund men då börja de hagla så fick ta in dom igen. Då longerade jag Vo och han var så himla avslappnad, fin och lyssna jätte bra. Ville longera han idag då han hoppa så himla fint igår så han skulle jogga bort eventuell träningsvärk! Sen fick Oxanr & fölis komma ut igen då vädret va fint och dom fick va ute över 1 timme, så mysigt. Nu väntas en lugn eftermiddag i soffan framför ishockey SM-final, frölunda kan ju vinna idag. HEJA!
 
Imon väntas grupparbete & plugg och såklart ridning. Till helgen väntas tävling i falkenberg både lördag och söndag, på lördagen hoppar jag 120 & 130. Vill ge han en lätt start på utesäsongen så börjar därför med en 120 och sen på söndagen hoppar jag bara 130, skönt att ute säsongen ska börja! 
 
 

FÖLIS

I torsdags kom det efterlängtade fölet, Oxane är lika bra mamma som vanligt och allt har gått enligt skolboken. Skönt när allt är som det ska direkt, är ju alltid en lättnad. Blev iaf en stor kaxig kille, med sjumils långa ben ;) Färgen är väldigt ljusbrun med vita strån i så vi funderar om han kanske blir brunskimmel, det får tiden visa helt enkelt! Pappa (corporal VDL) är ju vit så finns ju helt klart en chans! Så stammen är ju inget man klagar på Corporal VDL - Bolero de brecey. Oxane har ju fransk stam och har inte så stor koll på de franska hingstarna men tydligen ska den vara riktigt riktigt bra! Så nu håller vi tummarna att både Ludde och detta busfrö blir bra hopphästar & även kommande fölisar såklart..
JUST DE! NAMN NÅGON?? Vi har inte kommit på något riktigt bra än, vi vill helst att de ska börja på C eller Co efter pappan men de är ju SÅ SVÅRT. Vi hade bara tjejnamn innan, hehe!
 
För övrigt har jag mest pluggat om dagarna och idag har jag vart med Erik, hoppat ett pass på Vo i paddocken som var HELT FANTASTISK! Han var lugn från första början och hoppade väldigt mjuka fina språng så avsluta med några språng på 135-140 och han bara flög över, UNDERBARA HÄST. Finns film på min instagram (emeliiiejoohansson). Alltså den känslan man får på Vo är helt oslagbar, dessa lite högre hindrena kan jag verkligen rida han till och inte bara hålla hela tiden för han sticker som typ i 120. Så jag är riktigt nöjd med dagens pass! 
Sen var jag & Erik iväg en sväng med Jonte & Felicia och åt glass. Sen har vi vart ute med fölis & Oxane och släppt dom i hage första gången och de gick också väldigt bra. 
Nu väntar en lugn kväll i soffan med lite tacosmys med mamsen & papsen. Imorgon ska Jennifer & mamma iväg och provrida hästar så jag ska va fölvakt, mysigt!!!
 
Alltså, söthetsdöden!!!!
 
Vo flyger över 140!! Denna hästen är så fantastiskt underbar och ger mig sånt sjukt självförtroende.
THE SKY IS THE LIMIT!