Fina Ella

Fått bilder från duktiga Felicia Djärv Karltorp på mig och Ella från styringe! Valborg!

Redan vid 11 imorse fick jag en tid på vårdcentralen och de skulle "konstatera" att jag hade urinvägsinfektion, som jag inte redan visste de? hehe! Men fick iaf utskrivet antibiotika så har börjat min kur nu, ska äta tablettar 3 gånger om dagen i 5 dagar så denna helgen blir en lugn helg. Var även ute en runda på Ella innan, bara skrittrunda men var typ helt slut i kroppen efter de ändå. Så nu har jag vilat upp mig en aning och ska hoppa in i duschen och fräsha till mig lite innan vi går till mormor & morfar för god mat, kommer nog bli en mysig kväll!!
 
 
 
 

Godmorgon världen!

Hur mår ni idag? Jag mår som igår fast urinvägsinfektionen känns dock lite värre, så ligger i sängen och väntar på samtal från vårdcentralen så jag kan få komma dit och förhoppningsvis får jag antibiotika! Men huvudvärken sitter kvar men den klarar jag mig med, bara jag slutar känna mig kissenödig hela tiden så hade livet vart lite lättare! 
Idag då? Händer inte mycket, ska till vårdcentralen som sagt. Sen ska jag chilla i soffan hela dagen som igår, beroende på hur jag mår så kanske jag skrittar ut en runda på Ella. Även om jag mår dåligt måste hästarna motioneras men dem andra tar mamma & Jennifer! 
Ikväll kör jag på en nostalgiavalborg tillsammans med mamma, pappa, mormor & morfar, mysigt de med. Sen blir de valborgsbrasa och sånt, precis som när man var liten, men känner mig inte så stor när man mår dåligt! 
Hoppas ni får en fin Valborg iaf så hörs vi kanske senare, kram! 


Saknar min älskling som jag vart utan i 2 nätter, hör inte till vanligheterna att vi sover utan varandra så "länge" så nu saknar jag han mycket!!