Fullt upp hela dagen!

Hejsan! Helt glömt av bloggen idag, haft fullt upp hela dagen. Ledig från skolan Idag pga inställda lektioner, himla skönt! Tog sovmorgon och sen gick jag ut och red tippen direkt så det inte hann bli såå varmt! Han skötte sig utmärkt, red markarbete och han var jätte fin! Putsa sen alla grejer ute i solen och fixa sen stallet! Sen sola jag en stund med Erik som kom vid 2. Vid halv 5 åkte vi iväg med banner så red Kristian han, det gick jätte bra och var redan bättre sen förra gången. Han börja bara dampa och stanna en gång.. Men jätte fin annars!
När vi kom hem fixa jag tippen inför imon, tvätta han lite och brodda upp brodd Hålen eftersom det är på gräs imon! Åt sen god mat med mamma, pappa, Jennifer, Erik & Anton. Himla mysigt! Ska nog snart ta och sova bredvid min pälskli, upp tidigt imon och åka till Åstorp! Hoppar LA+ och msv B med min tippen!!


Banner vad på puss humör innan, sötisen!

Härlig dag med sol

Banner och Tippen skötte sig utmärkt i hettan när jag & mamma klättra med dom! Innan det låg jag ute i solen och bara tog det lugnt. Imon är jag ju ledig från skolan eftersom alla mina lektioner är inställda!
Hade tänkt sola om vädret tillåter, rida och fixa grejerna till tävlingen på Lördag. Vid 5 ska vi vara iväg med Banner för Kristian ska rida han igen, ska bli kul att se om han sköter sig bra direkt nu eller testar han igen!

Torsdag och jag tar helg

Hejsan, vilket jävla underbart väder det är ute idag. Sluta skolan runt halv 1, men satt kvar och gjorde klart ett grupparbete så kom hem vid 2 ungefär. Har solat med mamma sen dess och nu ska vi ta och fika i solen med lite glass! Senare ska vi ut och klättra med Banner och Tippen.
Imon har jag ingen skola för alla mina lektioner är inställda, så jäkla skönt! Men är ju inte alls avis på alla 94or som tar studenten och åker till Napa nu, fan vad kul dom måste ha och vi ska ha nästa år! Bara ett år kvar tills det är min tur, GALET!
 

Från när min syster gick balen och tog studenten, tänk vilken lycka!!