Flytten gjord

Nu har jag och Erik flyttat till Kane för fyra veckor framöver! Jennifer & Anton är ju som sagt i Thailand så vi tar hand om lägenheten & Kane. Som just nu leker som en stolle, bra så han blir trött till natten! 
Innan idag har jag pluggat lite och så klättrade jag Vo innan också. Sen har jag och Erik käkat & kollat film, mysigt!!! 

Imon väntar plugg & ridning. Sen på eftermiddagen ska vi ner med Vo till slöinge djursjukhus för en check av hans öga, vi tycker han kniper lite med det fortfarande & har fortfarande kvar den gråa fläcken så känns bäst att göra en koll med en riktigt ögonspecialist. Sen på kvällen ska jag & Erik ut och äta med mamma & pappa på resturang, vi har inte bestämt vilken än bara. Kommer bli super mysigt!!! 

En bild på Kane från förra gången vi var barnvakter åt han! 


Monday

Hej på er alla! Dagen idag har vart lugn men bra, började dagen med sovmorgon bredvid Erik åkte hem runt 10 tiden för att rida Vosse ett pass i paddocken. Han var pigg men lyssna ändå bra tycker jag, hoppade lite studs och små hinder sen avsluta jag på typ 120 bara för att känna av lite höjd då jag inte hoppat på väldigt länge. Men han kändes väldigt fräsch!
Sen satte jag mig och plugga lite innan jag åt middag med mamma och plugga lite till. Sen åkte vi till farmor och mötte upp Jennifer där och fikade en stund, himla mysigt!! Sen åkte jag vidare till stan och hämta upp Erik och vi gjorde lite ärenden, jag fick tex bytt mina skor jag fick av Erik i julklapp. Blev ett par typ likadana, svarta stövlar fast med guldiga spännen och lite smalare modell över både fot och vad! Världens bästa kille. Nu väntar en lugn kväll i soffan, kramisar!
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Efter att tagit ett par dagar off från skola & andra saker med julfirande så är det nu dags att ta tag i allt igen. så dagen började med lite plugg innan jag tog ett break och red ut en mycket pigg Vo, så blev mestadels skritt då det hade snöat en del i natt men blivit mest slask nu. Men han fick travat & galopperat lite så imon tänkte jag ta ett hårdare pass i paddocken för senare i veckan ska de bli minusgrader, så då lär de bli en del uteridning och kanske ridhus någon gång!
Sen fortsatte plugget innan jag & Erik kolla lite film. Nu är vi hos Erik med Johan, Alex & Hackett så blir en lugn kväll. 

På tisdag ska jag & Erik flytta "hemifrån" igen, fast nu faktiskt i en månad. Jennifer & Anton ska till Thailand i en månad så vi ska passa Kane & lägenheten! Ska bli mysigt & kul, men lär bli en del plugg i lägenheten då både jag & Erik har tenta v.2... 
Ni får ha en fin söndagkväll, kram!! 

Bild från juldagen som var riktigt lyckad!