plugg på g, med huvudvärk!

Orka med nöd och näpe med hela skoldagen idag, har sån fruktansvärd huvudvärk och näsan bara rinner och är tät! Usch hatar att va sjuk!! Ligger iaf i soffan nu och chillar, har fått träffa min syster nu också som kom hem idag från Thailand. Brun&finful, ehehe. Nej men skönt att hon är tillbaka igen, har ju saknat att ha någon att tjafsa med <3 Nu ska jag plugga lite tyska sen bara chilla resten av kvällen!

Dröm om morgondagen
Minns gårdagen
Lev idag

Förkyld tjej drar sig mot bussen!

Godmorgon! Uppe tidigt idag eftersom jag har en 30 min lång juridik lektion nu på morgonen sen 2.5 timmes hål, kuuuuul! Är mega as bajsa förkyld också, sen huvudvärk på det! Men vill inte missa mer i skolan, är ju sjuk hela tiden :( och orkar inte ligga hemma och tycka synd om mig själv, men får hoppas jag orkar hela dagen idag! Nej nu får jag gå, kraaaam :)

Går och lägger mig!

Ska ta och lägga mig i min goa säng och sova lite nu hade jag tänkt, hoppas min äckliga förkylning inte blir värre utan snarare bättre tills imon och att mitt huvud är med mig hela dagen! På onsdag blir det vetrinär besiktning på underbara Boy, hoppas allt går bra så köpet blir klart! Godnatt!kommer sakna min lilla bebis pojke <3