Lårkaka, hotell, spa & examen

Hej på er!! 
Har hänt lite sen jag sist kika in här. I fredags red jag Kalle i paddocken och han var duktig till en början sen fick han ett ryck och sköt rygg några gånger så jag flög som en vante rakt ner i backen... var nog den värsta avramlingen jag någonsin gjort, men de gick ändå bra jämfört med vad de kunde gjort. Jag har en MEGA lårkaka som är lila & blå. Alltså det är typ det sjukaste blåmärket... alla som ser de bara skriker till typ, haha! Var på spa i lördags och kan säga att folk stirra ganska bra...  Jag skrapa även upp ena armbågen och sträckte hela vänster sida. Med den flygningen kunde de gått tusen gånger värre, så tur i oturen. 

I helgen var jag & Erik på hotel Skansen i Båstad och bodde där över en natt och gick på spa. Det var så himla mysigt och skönt att bara komma iväg vi två! Hotellet var jättefint och spat va super!!! På kvällen åt vi på resturang Sand och det var galet gott, rekommenderas verkligen. 
Hotellet och spat vann ju jag & Vo förra året när vi var bästa ekipage på Båstad horse show, tyvärr missar vi den tävligen i år då han behandlas och jag är i Palma. Tråkigt då det är så fina tävlingar där.. men så är de! 

Igår hade vi vårt sista seminarium och därmed har jag tagit examen. Det är sååå sjukt! Jag har Alltså pluggat i tre år och har nu kandidat i företagsekonomi. Tiden har gått så jäkla fort men de har vart så himla kul då min klass har vart riktigt bra och sen har jag ju hittat mina fem tjejer som är bäst!! Igår hade vi en klassfest som avslutning och jag hamna i säng runt 4, hade så himla roligt hela kvällen!

Nu väntar tre veckors ledigt varav en vecka i Palma med tjejerna, sen börjar jobbet. Letar ekonomijobb för fullt så hoppas på att få något napp snart! Kram på er!! 

Mitt "fina" lår från första dagen till nu, dag nummer 5....
(null)

(null)

(null)

Hotel Skansen med Erik <3
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bästa klassen från gårdagens fest! 
(null)

(null)

21/5-2018

Vädret fortsätter hålla i sig men jag har gått och blivit förkyld och lite febrig.. Tur i oturen att jag får det nu istället för nästa vecka då jag tar min examen! Nu är vi i princip klara med uppsatsen och det känns så jäkla skönt, men läskigt och lite tomt nästan. Vi har kämpat och verkligen engagerat oss i detta i flera månader nu så det är verkligen blandade känslor. På måndag har vi slutseminarium och vår avslutning på skolan och efter det blir det klassfest!

Annars rullar livet på, Vo & Kalle är fräscha men Vo går ju fortfarande på behandling. Har hoppat han några gånger nu och han känns väldigt fräsch får jag säg, vi är lite ringrostiga men börjar kännas bättre nu! Börjar hitta mer och mer knappar på Kalle och han sköter sig bra fast han är lite busig ibland! 
 
Världens bästa tjejer innan vi var på John´s place och åt i lördags!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilket underbart väder!

Alltså vilket väder vi har?? Det är ju helt galet skönt och har vart sen i söndags! Jag & Johanna har legat ute i trädgården och solat och pluggat varje dag, man får ju förena nytta med nöje ;)  Vi håller just nu på att skriva på slutsatsen, så det är verkligen inte långt kvar nu!!! Så mycket blandande känslor. Men jag har mycket att se fram emot de kommande veckorna! Vi ska ha en avslutnings klassfest, vi ska på bankett och sen ska jag & tjejerna till Palma den 9 juni! Så underbart !!! 

Däremot så ska Vo gå på behandling sex veckor till minst. Vi ska kolla upp han nästa gång 7 juni, så då hoppas jag verkligen han blir friskförklarad men förväntar mig inte det. Det är så trist att inte få tävla, speciellt nu när alla utomhustävlingar har börjat också... 
Men nu har vi hoppat lite hemma iaf och han känns väldigt fräsch där så det är ju kul! Kalle sköter sig bättre och bättre tycker jag, han har börjat förstå allt lite bättre nu. Efter sommarvilan hoppas jag han är mer redo för att komma ut på någon tävling eller iaf pay & jump! 

Mina två favoriter <3
(null)