Dags för lite sömn!

Ojdå, riktig dålig bloggning idag! Iaf så var skolan helt okej, blev dock sur på min tyska lärare eftersom jag inte fick göra provet, utan bara göra det för att se vad jag kunde och inte skulle rätta det!? iaf så gick det helt okej ändå, sen rulla dagen på bra! sluta halv 3, så gick ut och red när jag kom hem. Red ut tippen en runda, sen lite senare åkte jag och hoppa Boy lite hos Kroon, det gick väl bra! Hoppa inte mycket och inte högt för jag skulle bara känna på han lite! När jag kom hem hade jag tänkt att kolla igenom engelskan som jag har till imon, men nej det blev inget med det utan har suttit och kollat tv hela kvällen! Aja nu ska jag iaf ta och sova så jag orkar upp imon, godnatt!

Godmorgon!

Riktigt tråkigt väder ute idag, regn&rusk! Har iaf fixat mig nu och idag väckte mamma mig TIDIGT, så jag inte skulle försova mig så har hunnit platta håret osv idag, haha hinner aldrig det annars! Iaf ska jag ta och äta något nu sen ta och gå till bussen. Puss!


What doesn't kill you makes you stronger!

Måste äta nuuu!

Hejsan, skolan idag rulla på bra och provet gick nog hyfsat bra iaf! Kom hem vid typ kvart i 5, eftersom bussen var lite sen idag. Gick ut och fixa stallet och kom in för ett tag sen och måste ha mat NU, innan jag typ dör av hunger! Efter jag ätit kan jag börja plugga på tyska provet imon, sen blir det att ta det lite lugnt! Kraaam <3