Myskväll med tjejerna!

Halkbanan idag var riktigt rolig, men samtidigt fick man en tankeställare att "tänk om det händer ute på vägen" men det får vi hoppas att det inte gör, så jag ser det positiva i det och tänker på hur kul det var :) 
När jag kom tillbaka till körskolan hämta Jennifer upp mig och vi åkte hem till hästarna. Fixade och pussade på dom, ingen ridning idag för det har ÖST ner regn hela dagen verkligen, skit tråkigt! Men stallet fixa vi och nu har jag duschat och väntar på mat sen åker jag till Elin där det blir myskväll med alla tjejkompisarna! 

Ska även hinna se min kusin Elin på tv, hon ska gå in med damlandslaget när de spelar sin vm-kval match idag. Så hon har vart helt uppe i varv hela dagen sa mormor, haha så söt! Hon kommer vara så stolt efter, men mest stolt om hon får gå med Lotta Schelin sa hon! 

Goding! 


Halkbanan

Godmorgon! Säkert någon som precis har gått upp? Själv har jag vart uppe sen halv 9 och vid halv 10 var jag vid körskolan! Nu är vi på väg mot halkbanan i regn och blåst... Men jag körde första sträckan så är det gjort, skönt! Sen ska jag ju självklart köra på halkbanan också, men det känns som de kommer bli kul :) 

Kommer hem i eftermiddag runt 4 kanske och sen blir de ridning och ikväll mys med mina fina tjejer :) Körskola, ridning och plugg

Har verkligen haft fullt upp hela dagen, vid 1 gick jag till körskolan och hade dubbellektion, gick riktigt bra idag tycker jag. Direkt när jag var klar mötte jag upp mamma och vi åkte och handla och sen direkt hem till hästarna. Red ut på Banner idag och mamma tog Tippen, idag fick jag galoppera Banner första gången på en vecka. Så nu är det uteridning med skritt och galopp som gäller, ingen trav. Bäst att lyssna på vetrinären!! Sen fixa vi självklart stallet och sen åkte jag till Erik. Har nu pluggat lite svenska och har kommit en bra bit på en av inlämningarna, skönt!
 
Blir en lugn kväll med min goding nu och i morgon väntar Halkbanan hela dagen, åker iväg vid kvart i 10 och kommer hem runt halv 4! Så är verkligen en heldag :)