två hästar ridna!

Hej på er igen. Som vanligt flyger veckorna förbi och nu håller även denna veckan på att ta slut, vo har ridits hela veckan. Har blivit klättring, dressyr och en galopprunda efter jag kika in här sist och idag hoppades han igen. Han var såå pigg i början men när vi höjde till sista rundan så de låg på 125-130 hoppa han helt fantastiskt och lyssna bra både fram och bak! 
Sen red jag även Zipp åt Jennifer han hade vart lite kinkig igår i hoppningen så vi ville bara testa hur han var med mig eftersom jag har lite längre ben än Jennifer, men först stanna han lite med mig med. Men sen efter ett x-antal övertalningar så hoppa han en liten bana med bra flyt och sen fick jag till och med hålla i han så han inte bara sprang iväg, den hästen alltså... Får se hur vi gör med han framöver, han blir kanske en liten dressyrhäst, så om ni vill ha en dressyrhäst har vi en vit snyggning ;)
 
Nu kollar Erik fotboll och jag bara vilar, hade tänkt plugga men är helt slut så får ta tag i det i veckan, Jennifer rider ett mjukgörande pass på Vo imon eftersom jag red Zipp idag så hinner plugga på eftermiddagen imon efter skolan!!

 
 

Fantastiska Vo!

Hej! Idag har jag, Johanna & Linnea suttit med grupparbete mellan 9-15. Vi är i princip klara vilket är så himla skönt då kan man fokusera helt på de kommande tentorna. Efter de så åkte jag hem och då beställde jag & mamma biljetter till GHS på fredagen, vi har till måndagen sedan länge så blir två härliga dagar på GHS, lovely. Får se första delen av världscups finalen och den stora finalen, perfekt!! Den helgen kommer va helt underbar för på lärdshen(påskafton) har Jennifer 25 års fest! 

Vo fick ett hoppass i paddocken idag och var så himla fin, under uppvärmningen var han jätte mjuk och när vi börja hoppa så blev han såklart laddad men hoppa bättre ju högre de blev, som alltid. Är ju såklart lite ringrostigt då de va första gången vi hoppa "riktigt" men absolut inga större problem kan jag inte påstå! Fantastiska vo!! ❤️


veckorna flyger fram

Alltså vart försvinner alla veckor och dagar? Känns som de va igår julafton va typ, får panik nästan! Veckorna rullar allt närmare tentor och jag känner mig inte de minsta förberedd, usch vilken ångest... Helgen har förövrigt vart lugn, ridit och umgåtts med Erik, familj & släkt. Till veckan blir de skola, jobb med grupparbete och plugg sen såklart ridning också, är väl ungefär så alla veckor ser ut framöver. Så bloggen lär inte vara så inspirerande, men Vo har gått riktigt bra dom passen han gått och jag längtar tills vår första tävling för året som är om 2 veckor, skönt att ha något att se fram emot!!!