Jobb & hästar!

Hejsan igen!! Igår hade inte jag en tanke på bloggen dagen gick i ett, jobb sen fixa stallet och sen red jag ut en runda på Banner. På kvällen var jag med Erik, kolla paradise och bara tog det lugnt! 

Idag vaknade jag med förkylning, jag har fan inte tid att vara sjuk nu igen. Får hoppas det är en lättare och att den går över snabbt & smidigt! Men är trött i hela kroppen och har vart det hela dagen tyvärr.. 
Men var på jobbet ändå, slutade 13:30 som jag brukar. Då åkte jag hem och gav hästarna middag sen tog jag en powernap i 1 timme ungefär, väääldigt skönt! Nu har jag precis kommit in från stallet, fixade mat och mamma mocka. Sen red jag även Vo i kullen, så han gick ett dressyrpass på öppen mark. Han tyckte det var väldigt kul och jag kände att jag kom åt han lite mer än innan, hittar mer & mer knappar så det är bara kul att rida just nu! Imon är det dags för träning igen, kul!! 

Snart blir det lite kvällsmat med mamma & pappa innan jag kör till Erik för en lugn mysig kväll. Han har lovat att ta hand om sin sjuka flickvän ;) 


Seg tävlingsdag!

Nu är vi äntligen påväg hem efter en rätt seg tävlingsdag. Allt gick segt liksom, haha! Men nu är vi alltså på G hem. Jag & Vo hoppade en 110 klass, höjden i sig kändes väldigt låg på han men blev en helt ok runda! Vi fick en rejäl rivning för han lyssna inte tillbaka på en linje och vi kom rakt i hindret typ, så det får han ta på sig att han inte lyssna tillbaka. Men det är liksom sånna fel som blir de första tävlingarna när man inte känner varandra riktigt! Så överlag är jag nöjd, har ju trots allt bara haft han i lite mer än en vecka. 
Jennifer & zipp hoppade 120 och VANN! Så duktiga så, det var jätte fin grund & omhoppning så det var dom väl värda! Så idag har vart en bra tävlingsdag trots att det har vart seg. 

När vi kommer hem ska vi fixa klart stallet och sen ska jag och Erik hem till han och äta lite gott med hans familj innan de blir mys i soffan innan sängen kallar! 

Fin syster & Zipp! 


Fina fina Vo!

Hejsan alla! Har haft en bra dag idag, vaknade bredvid min stora kärlek som jag sen skjutsade till tvååker för han skulle vara domare i TIFfanny cup. En tjej cup med typ 200 lag som tvååker arrangerar! 
Åkte sen hem och red Vo i paddocken, lydnad och sen hoppa jag han lite för att känna av han. Det gick jätte bra idag! Han lyssna och jag kunde känna av avsprångspunkten bättre och det flöt liksom. Kom lite fel på något hinder men det löser han så snällt ändå, min nallebjörn!! Så det känns väldigt bra inför imorgon. Har även putsat och packat saker så det är klart tills imon! 

Nu har jag fixat mig inför en härlig kväll med ett gott gäng tjejer, Hanna har fyllt år så blir lite middag och lekar och sånt! När dom sen drar ut beger jag mig hemåt så jag är fit for fight tills morgondagens tävling!

Outfit för ikväll!