28/2

Har precis vart iväg och hoppat hästarna, tippen var super fin så det känns kanon bra inför helgen verkligen! Banner, behöver vi inte ens prata om. Han är elak och stannar, så får man bli fly förbannad på han tills han hoppar och då hoppar han fint. Men valde att avanmäla till helgen, blir nog ingen tävling på ett tag med han! han ska bara få hoppa hemma/träningar och sluta hålla på och stanna... Tråkigt, men det är så de är helt enkelt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till mitt hjärta, ska försöka orka dra mig till skolan imon trots huvudvärken som fortfarande inte vill ge med sig..

Hemma från skolan..

Hejsan, är hemma från skolan idag. Hade lite feber imorse och huvudvärk, men får hoppas det ger med sig under dagen. Ska sätta mig och plugga en massa nu, så jag får gjort en del av uppgifterna som ska vara inne. har sjukt mycket i skolan nu så...
Senare ikväll har jag iaf bestämt mig för att åka iväg och hoppa båda hästarna, känner att jag måste göra det eftersom jag tävlar båda i helgen. Tippen på lördag LA och kanske elit laget, LA då med. Sen banner på söndag debut 110, så det är bara att ligga i trots sjukdom..
 
 

sista lektionen!

Hejsan, sitter på sista lektionen för idag som är historia. Verkligen inte mitt favorit ämne, speciellt inte med vår lärare heller.. När jag kommer hem rider jag ut Banner med mamma som tar tippen, huvudet är inte riktigt med mig än så åker inte till ridhus idag heller! Men ska försöka komma iväg imon med båda.
Sen ikväll blir det plugg och mys med min fina pojkvän!!
 
Hittade en bild från tävlingen i Åby i somras, mindre snygg stil från mig dock men tippen är fin som vanligt!!