En tävlingsdag

Hejsan! 
Denna helgen stod tävling på schemat, men blev tyvärr bara en dag då vädret gjorde att vi valde att vända halvvägs ner idag... Igår hoppa vi en 130 klass, fick oflyt nästan från början så blev en rivning. Blev dålig uppladdning i veckan då han trampa av sig en sko och fick två ofrivilliga vilodagar.. så han var pigg och det blev oflyt, så kändes inte jättebra men alltså en rivning. Men inte nöjd med rundan, så är det ibland! Idag så skulle vi hoppat 135, men när vi kört ca en halvtimme så börja de snöa galet mycket och väglaget var under all kritik. Så när vi kört en liten bit till och vädret inte blivit bättre valde jag att avanmäla och vända hem! Kändes som rätt beslut när det en stund efter skrevs om flera olyckor på motorvägen pga halka. Tråkigt att missa tävlingen men vill ju absolut inte riskera något pga en klass! Så Vo fick komma hem och gå ut i snön en stund. Jag slog in julklappar och fika med mamma & pappa istället, mysigt det också! 

Några av klapparna!!
(null)

(null)

Första advent

Denna helgen har jag & Erik haft fullt upp. I fredagseftermiddag så baka vi pepparkakor hos hans mormor & morfar med resten av hans familj, super mysigt! Igår, lördag, så åkte mamma & pappa till Tyskland för övernattning så vi har tagit hand om hela gården i helgen. Så hästar, kor & katter. Med två ko rädda människor är det inte lätt, haha. Men vi fixade de som behövde fixas. Vo klättrades igår och var duktig! På kvällen var jag med ett gäng tjejer hos Alex, vi fixa tapas och myste!

Idag fixa vi också allt hemma. Erik hjälpte mig när jag hoppa Vo i paddocken, Vo var pigg men hoppa fint. I helgen har vi vår sista tävling för säsongen, hoppar två dagar (så länge vädret håller sig bra) så på lördag är det en 130 och söndag en 135 är tanken. Hoppas Vo lugnat sig lite tills dess! 
I veckan blir de ridning, en massa plugg, julklappshandling, mys med vänner och tävling. En riktigt bra vecka känns de som!! 

Nu blir de lite adventsmys med Eriks föräldrar framför teven!! 

(null)

(null)