Kanon träning!!

Hejsan! Fick sovmorgon idag efter att första lektionen var inställd, riktigt skönt. Dock en lång dag eftersom vi sluta vid 4, visserligen enda dagen vi gör det så det är skönt att få den jobbigaste dagen avklarad direkt. Fixade stallet när jag kom hem och tog de lite lugnt, orkade inte att stress rida Banner eller Tippen idag innan träningen så de fick vila helt enkelt. Vid halv 8 börja träningen med Ella och hon var så jäkla fin idag, inget tvek eller något allt bara flöt på! Stor guldstjärna på oss båda idag. Nu varvar jag ner i soffan och ska snart slänga mig i sängen för en god natt sömn innan skolan väntar imon igen! 

Åå vet ni? Idag köpte jag min balbiljett, ännu ett steg närmare studenten. Är med blandade känslor jag tar studenten, skönt att slippa skolan och få vara lite fri. Men samtidigt läskigt att lämna det som vart en trygghet i 13 år, men jag tror allt kommer lösa sig på något sätt!! 


Jag & min grymma baldejt, visst är vi charmiga ;)


Vilket underbart väder!

Heeeeej! Alltså gud vad underbart väder vi har idag, vakna vid 10 bredvid Erik och åt lite frukost sen gick vi ut och la oss i trädgården för lite "bakis-häng" Med Johan, JP & Sebbe. Men för oss var det mest "häng" eftersom vi inte var ute igår! Riktigt skönt var de i vilket fall som. Vid 1 åkte jag hem och red ut en runda på Banner med mamma som tog Tippen & även Jamina red med oss, det blev en lång härlig galopp runda i skog och på grusvägar. Hur underbart som helst, Ella fick bara gos i hagen idag efter gårdagens galenheter i transporten.

Nu är jag hemma hos Erik, han kollar fotboll och jag sitter och pluggar lite smått. Så får ta och fortsätta med de, imon börjar en ny vecka och har endast en inlämning denna veckan hittils i varje fall. SKÖNT!
 
 

Tävlingsresultat

Hejsan! 
Åkte till tävlingen runt 11 idag, Ella var orolig på transporten men rätt lugn när vi väl kom fram. Vi gick och kolla de sista i klassen före och sen gick vi banan och sen till Ella igen, när vi skulle ta ut henne var hon genomsvett, såg verkligen ut som vi hade badat henne och hon var super stressad! När vi fick ner henne lugna hon sig och som tur var hade vi god tid på oss innan min start så hon han torka och lugna sig innan det var våran tur.

Hon skötte sig fint på framhoppningen trots att den var jätte djup, inne på banan stod hon emot lite men hoppa fint dock ett ynka pet som lika gärna kunnat ligga kvar! Synd, men hon är helt klart godkänd med tanke på hur hon betett sig på transporten. På vägen hem ställde vi henne på andra sidan och då var hon lugn, så hoppas att hon håller sig lugn hädanefter i transporten!!  

När vi kom hem packa vi ur transporten sen åkte jag och städade sen åkte jag hem till Erik. Så nu har vi precis gottat oss med lite pizza och ska bara ta en lugn kväll tillsammans, vi är ensamma hos han så ikväll är det bara jag & min älskling framför en bra film i soffan! Mysigt!!